Συνεργασία της Mega Brokers με to ασφαλιστικό γραφείο Μιχαλάτος Γεράσιμος & ΣΙΑ ΕΕ

83
Mega Brokers Μιχαλάτος Γερασιμος

Η Mega Brokers ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο Μιχαλάτος Γεράσιμος & ΣΙΑ ΕΕ στην όμορφη πόλη της Πάτρας, για την συν-προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Δύο γραφεία με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο προσδοκούν μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας αυτής τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα σε επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και επιλογών.

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη, ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και η πρόσβαση συνεργατών, πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ώστε να προκύπτει ωφέλιμη σχέση και για τα δύο μέρη, Συνεργάτη και Πελάτη.

Η εταιρεία Μιχαλάτος Γεράσιμος & ΣΙΑ ΕΕ ανακοίνωσε το πλαίσιο της συνεργασίας στα κεντρικά γραφεία της στην Πάτρα, Μαιζώνος 121 & Πλ. Γεωργίου, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Mega Brokers, κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και στελεχών της αλλά και εκπροσώπων της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς.

«Πιστεύουμε ολόψυχα ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει μία ακόμη επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση για την πορεία και εξέλιξη των δυο εταιρειών», επισημαίνει σε σχετικό δελτίο τύπου η Mega Brokers.