Ο Κωνσταντίνος Ρούσσης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ν. Λεβετσοβίτη

1219
Royssis Konstantinos

Υποψήφιος στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθήνας με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Λεβετσοβίτη, “Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών” είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης. Στο μήνυμά του αναφέρει:

Οραματίζομαι μια Ελλάδα όπου όλοι οι πολίτες θα ζουν και θα εργάζονται σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ισονομίας, που θα επιτρέπει να μεγαλώνω τα 2 παιδιά μου και θα κάνω όνειρα γι’ αυτά με φόντο την  Ελλάδα.

Σε αυτό το όραμα πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το επιχειρείν. Ένα επιχειρείν που εδώ και πολλά έτη έχει χάσει τον προσανατολισμό του και την ελπίδα του.

Σίγουρα τα προβλήματα είναι αρκετά αλλά όχι απροσπέλαστα. Αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες είναι ένα σαφές και ξεκάθαρο σχέδιο, ανάληψη ευθυνών και ομοψυχία.

Για εμένα το Επιμελητήριο θα πρέπει να αποτελέσει μια Στέγη Ανάπτυξης Ιδεών, να μετατραπεί σε έναν θεσμό υγιούς ανάπτυξης, σεβόμενοι απόλυτα όλα τα μέρη της Ελληνικής Κοινωνίας (επιχειρηματίες, εργαζόμενους, πολιτεία).

Aσχολούμαι με τον Θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης εδώ και 15 έτη και προσπαθώ με συνέπεια και ήθος να είμαι καθημερινά δίπλα στους συνεργάτες και τους πελάτες μου, προκειμένου να τους μεταφέρω όλη την προστιθέμενη αξία από τη συνεργασία μας. Η εμπειρία μου αυτή, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά την πραγματικότητα που βιώνει ένας Επαγγελματίας σήμερα.

Με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια αγάπη θέλω να υπηρετήσω τον Θεσμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εφόσον μου δώσετε αυτή τη δυνατότητα θα εργαστώ με συναίσθηση ευθύνης για την υλοποίηση του οράματος αυτού.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Ρούσσης

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα και είμαι παντρεμένος εδώ και 5 έτη με την Άννα. Μαζί έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την Βασιλική 3 ετών και την Κυριακή 2 ετών. Τα τελευταία 17 χρόνια κατοικούμε οικογενειακά στη Νέα Μάκρη, μια περιοχή όπου δεν θα την άλλαζα με καμία άλλη.

Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 2000 και έπειτα σπούδασα στην Καβάλα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ως λάτρης της συνεχούς ανάπτυξης μέσω της εκπαίδευσης, πρόσφατα ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου επάνω στο Insurance Risk Management.

Πέραν των ακαδημαϊκών γνώσεων, έχω παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα μου από φορείς αναγνωρισμένους παγκοσμίως, όπως η Limra και η Gama.

Επίσης έχω παρακολουθήσει και αρκετά σεμινάρια σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, τομέας ο οποίος πάντα με συγκινεί ιδιαίτερα. Τέλος το 2010 απέκτησα και την άδεια Εκπαιδευτή Οδηγών.

Ξεκίνησα την εργασία μου ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής το 2002 χωρίς αυτό να αποτελούσε και 100% επιλογή μου τότε. Βλέπετε, όμως, οι οικογενειακές μου καταβολές με έβαλαν σε ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι.

Από το 2004 έως το 2006 άσκησα τα καθήκοντα μου ως full time Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Πίστη.  Από το 2006 μέχρι προ 2 ετών υπηρετούσα τον ίδιο Θεσμό από τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος, δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη ανθρώπων στο επάγγελμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω την τύχη να είμαι Περιφερειακός Διευθυντής στην ίδια Εταιρεία, απαριθμώντας περισσότερους από 320 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 50.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

Η ενασχόλησή μου με την εκπαίδευση μαθητών και την επιχειρηματική εποπτεία της Σχολής Οδηγών με έχει βοηθήσει πολύ στο να αποκτήσω ακόμα περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες διευρύνοντας τις γνώσεις μου και τους ορίζοντές μου.  Σίγουρα αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου και δίνω σε αυτό το 100% του εαυτού μου.

Παράλληλα τα 4 τελευταία έτη είμαι και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Η εμπειρία μου αυτή με βοήθησε στο να αποκτήσω μια πρώτη αλλά πολύ σημαντική εμπειρία επάνω στη διαχείριση θεμάτων όπου άπτονται του “κοινού συμφέροντος”.

Επίσης με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια μπορώ να σας πω ότι σε αυτή την ομάδα γνώρισα πως, όταν παραμερίζεις τα προσωπικά συμφέροντα και ενεργείς με σωστή τακτική, με ομοιογένεια, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα.

Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου αφιερώνομαι εξ ολοκλήρου στην οικογένειά μου και προσπαθώ να κάνουμε από κοινού δραστηριότητες και μικρές κοντινές εξορμήσεις.