Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το EIAS Certified Specialist in Motor Insurance

40
EIAS Certified Specialist in Motor Insurance

Το σεμινάριο «EIAS Certified Specialist in Motor Insurance» διεξάγεται για πρώτη φορά και απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο του ΕΙΑΣ «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων» (που έχει διεξαχθεί τρεις φορές το 2016).

Το σεμινάριο είναι διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 6 Μαρτίου:   09:00 – 15:45
  • Τρίτη 7 Μαρτίου:         16:30 – 19:00
  • Πέμπτη 9 Μαρτίου:      16:30 – 19:00
  • Δευτέρα 13 Μαρτίου: 16:00 – 18:30
  • Παρασκευή 17 Μαρτίου: 16:00 – 20:15
  • Πέμπτη 23 Μαρτίου:  16:30 – 18:00 (εξετάσεις)

Στο τέλος του σεμιναρίου, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων. Στους επιτυχόντες στις εξετάσεις θα απονεμηθεί το Πιστοποιητικό «EIAS Certified Specialist in Motor Insurance».

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Το σεμινάριο EIAS Certified Specialist in Motor Insurance διοργανώνεται στο πλαίσιο του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης «EIAS Certified Specialist», ο οποίος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών καθηκόντων τους.

Ο νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης αποτελείται από ξεχωριστά εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία οδηγούν σε Πιστοποιήσεις του ΕΙΑΣ Επαγγελματικής Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου.  Τα σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται αναλόγως του ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής