Καμπάνια Ανάπτυξης στις ασφαλίσεις Ζωής από τη Farantouris Insurance & Financial Advisors

19
Farantouris Advisors

Μια Καμπάνια Ανάπτυξης, με τίτλο “Γίνε Ζωικός σε λίγες μέρες” , με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, τρέχει εδώ και ένα μήνα η Εταιρεία Farantouris Insurance & Financial Advisors, θέλοντας να προσφέρει δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, κάτι διαφορετικό στα Πρακτορειακά Δίκτυα ή σε Ανεξάρτητους Συμβούλους που ασχολούνται κυρίως στον χώρο των Γενικών Ασφαλίσεων και θέλουν να ενημερωθούν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους στον χώρο Ζωής & Υγείας όλων των Ασφαλιστικών Εταιρειών,.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της Farantouris Insurance & Financial Advisors, κ. Δημήτρης Φαραντούρης. «Ήδη αρκετά άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον, από αυτούς 5 εκπαιδεύτηκαν και 3 έχουν επιλέξει πλέον να συνεργάζονται με το Δίκτυό μας, χωρίς να στερούνται τίποτα από όσα είχαν μέχρι σήμερα. Αντιθέτως τα οφέλη είναι πολλαπλασιαστικά, διότι κάθε τι που συζητάμε μαζί είναι από αυτά που είτε δεν γνωρίζουν , είτε από αυτά που έχουν ξεχάσει να εφαρμόζουν, λόγω συνεχούς ενασχόλησης με τον Κλάδο Αυτοκινήτου.
Η Ασφάλεια Ζωής, η Ασφάλεια Υγείας, η Αποταμίευση, η Επένδυση σε προϊόντα Unit Linked στις Παγκόσμιες Αγορές, η Κάλυψη Ατυχημάτων και Ανικανότητας, είναι μερικά από τα Βασικά Στοιχεία που αναπτύσσουμε στην εβδομάδα εκπαίδευσης και γνωριμίας με τη ΖΩΗ».

Η Εταιρεία παρατείνει τη δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα μέχρι τις 30 Απρίλη προσκαλεί όλα τα αξιόλογα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς που θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό χώρο Ζωής, Υγείας, Αποταμίευσης, Επένδυσης, μέσα από πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση από καταξιωμένους επαγγελματίες, να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενο μπορούν να επικοινωνήσουν στο farantourisd@yahoo.com ή 6944 010001 ή 210 7473750 εσωτ. 102.

Η διαδικασία περιλαμβάνει:

  • Προσωπική συνέντευξη-συζήτηση, στην οποία θα συμφωνηθεί από κοινού η διαδικασία.
  • Τρίωρη καθημερινή εκπαίδευση σε ειδικό χώρο με multimedia (έως 8 άτομα), ξεχωριστά για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα αναλυθούν όλα τα προγράμματα των μεγαλύτερων εταιρειών
  • Test αξιολόγησης & Προγραμματισμός ενεργειών
  • Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν καμία υποχρέωση ή δέσμευση μετά το πέρας της εκπαίδευσης – παρακίνησης.