Η Υδρόγειος και οι συνεργάτες της αποτελούν μία συλλογική οντότητα

80
Κασκαρέλης Αναστάσιος Υδρόγειος Ασφαλιστική

Συνέδρια και Βραβεύσεις Συνεργατών Υδρογείου Ασφαλιστικής 2017

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ολοκλήρωσε τον ετήσιο κύκλο των Συνεδρίων της ανά την Ελλάδα, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.600 συνεργάτες της – ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Το Συνέδριο Στερεάς Ελλάδος, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 20 Μαρτίου 2017, αποτέλεσε τον τελευταίο «σταθμό» των εκδηλώσεων. Είχαν προηγηθεί το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος (Θεσσαλονίκη), Ηπείρου (Γιάννενα), Θεσσαλίας (Λάρισα), Δυτικής Ελλάδος (Πάτρα) και Πελοποννήσου (Ναύπλιο).

Η παρουσίαση της στρατηγικής ενίσχυσης και ανάπτυξης του δικτύου των ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της, το οποίο και αποτελεί το αποκλειστικό κανάλι διανομής των προϊόντων της Υδρογείου, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων καθώς επίσης και η βράβευση των συνεργατών, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

«Η διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων διευρύνεται με την ενσωμάτωση της Κοινοτικής Οδηγίας 97 του 2016 και, κατά συνέπεια, αυξάνεται ο ανταγωνισμός με αποτέλεσμα η παραδοσιακή ασφαλιστική διαμεσολάβηση από ανεξάρτητους  επαγγελματίες  ασφαλιστές  να  δέχεται  μεγάλες  πιέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, επισημαίνοντας ότι «η Υδρόγειος είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα, εμμένοντας στη θέση της, την οποία έχει καταγράψει και στην Εμπορική Πολιτική της, να διατηρήσει το δίκτυο των συνεργατών της ως το μοναδικό κανάλι διανομής των προϊόντων της και θέτοντας ως βασικό στόχο να οικοδομήσει το προφίλ μιας εταιρείας περισσότερο ανθρωποκεντρικής». Στη συνέχεια, ο κ. Κασκαρέλης παρουσίασε τον Κανονισμό Πωλήσεων του 2017, ο οποίος προβλέπει εμπλουτισμένες παροχές για το δίκτυο συνεργατών.

Ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής, αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη θετική πορεία της εταιρείας και τα ενισχυμένα οικονομικά αποτελέσματα του 2016, χρονιά η οποία έκλεισε, μεταξύ άλλων, με κερδοφορία προ φόρων ύψους €13 εκατ. και περαιτέρω ενδυνάμωση των δεικτών φερεγγυότητας. Ο κ. Κορομπίλης έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «το διαχρονικά ισχυρό οικονομικό οικοδόμημα της Υδρογείου, το οποίο, προσφέρει, σε δύσκολες εποχές, στήριξη σε χιλιάδες συνεργάτες και εργαζομένους».

«Σε κόντρα των ημερών, οι συνεργάτες μας, όλοι εσείς, διατηρείτε το όνομά σας στην Υδρόγειο, δεν έχετε μεταβληθεί σε έναν κωδικό, ένα νούμερο χωρίς υπόσταση», τόνισε ο κ. Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής, ο οποίος, ανέδειξε τους σύγχρονους τρόπους –εργαλεία, εφαρμογές, υπηρεσίες, προϊόντα–, με τους οποίους η εταιρεία καθημερινά εξελίσσεται, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεών της τη διευκόλυνση, εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των συνεργατών της. Ο κ. Νικολάου επεσήμανε ότι η διαδικασία αυτή είναι συνεχής και ανακοίνωσε ότι σύντομα οι συνεργάτες θα έχουν μπροστά τους έναν «νέο, υπέροχο κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών» καθώς και νέα, στοχευμένα και διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα Συνέδρια έκλεισαν με την άνοδο στο βήμα και την ομιλία του Προέδρου του Ομίλου της Υδρογείου, κ. Αναστάσιου Κασκαρέλη, ο οποίος για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο δίκτυό της, κάνοντας λόγο για τα διαχρονικά εκείνα στοιχεία –σεβασμό, υπευθυνότητα, ποιότητα– που καθιστούν σήμερα την Υδρόγειο μία  εταιρεία-πρότυπο ως προς τις υπηρεσίες, τα προϊόντα αλλά και την χρηστή εταιρική διακυβέρνηση. «Πιστεύω σε εσάς, είστε η δύναμη και ο ιστός της ασφαλιστικής βιομηχανίας», ανέφερε εμφατικά ο κ. Κασκαρέλης κλείνοντας, σε συγκινητικό τόνο, με την αναφορά στην «κοινή μας πορεία ως σήμερα, η οποία έχει αποδείξει ότι η Υδρόγειος και οι συνεργάτες της αποτελούν μία συλλογική οντότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αλληλοεκτίμηση».

Τις εκδηλώσεις ολοκλήρωσαν σε θερμό κλίμα οι βραβεύσεις των διακεκριμένων συνεργατών της εταιρείας.

Oι βραβευθέντες συνεργάτες της Υδρογείου Ασφαλιστικής

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

Αθανάσιος Καραούλας

«Αλεξόπουλος Σ. & ΣΙΑ» ΟΕ»

«Φιλόσογλου Μαρία & ΣΙΑ Ε.Ε.», Ν. Δράμας

Υδρόγειος Συνέδρια 2017 Υδρόγειος Συνέδρια 2017 Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Π. Κασκαρέλη, Α. Κασκαρέλη και Χρήστο Χατζηευθυμίου, Αν. Γεν. Διευθυντής & Γεν. Διευθυντής Β. Ελλάδος.

ΗΠΕΙΡΟΣ:

Ηλίας Παππάς

Δημήτριος Κωστούλας

Βασίλειος Χρόνης

Λάζαρος Κιτσάκης – «ΛΥΣΙΣ Ι.Κ.Ε.»

Υδρόγειος Συνέδρια 2017 Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Χάρη Δαμάσκο, Διευθυντή Αποζημιώσεων, Κων/νο Λαπιδάκη, Δ/ντή Ανάληψης Κινδύνων, και Π. Κασκαρέλη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ:

Νικόλαος Μητσάκης

Αικατερίνη Παπαζαχαρία

Γεώργιος Ράπτης

Κωνσταντίνος Δημητρίου

«Γεωργαλά Μαρία – ΕΞΕΛΙΞΙΣ»

Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Γιάννη Βαφειάδη, Επιθεωρητή Πωλήσεων, Π. Κασκαρέλη, Χάρη Δαμάσκο, Λουκά Κορομπίλη και Α. Κασκαρέλη.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνα Αγγελή

Γεράσιμος Φατούρος

Φώτιος Δέρβος

Νικόλαος Τσάμης

«Δημήτριος Γεωργίου & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Μάριο Νίκα, Επιθεωρητή Πωλήσεων, Κων/νο Λαπιδάκη, Γιάννη Βαφειάδη, Λ. Κορομπίλη και Π. Κασκαρέλη.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

«Ιωάννης Αθανασάκος & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Δημήτριος Σέρφας

Δημήτριος Μπατσούλης

Αντώνιος Χριστόπουλος

«Κων. Βλαχάκης & Δημ. Λυριωτάκης Ο.Ε.»

Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Χάρη Δαμάσκο, Ιάκωβο Σιδηρόπουλο, Επιθεωρητή Πωλήσεων, Ι. Σουρλή, Αναπλ. Γενικό Δ/ντή, και Α. Κασκαρέλη.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗ

«Ζαμαλής Ι. & Συνεργάτες Ε.Ε.»

Λουκάς Τζόγιας

Βασιλική Βλάχου

Νικόλαος Νικολάου

MEGA INSURANCE BROKERS A.E  – Ν. Αττικής

Δημήτριος Μανιαδάκης

Ηλίας Σαββάκης

Κωνσταντίνος Σταθουδάκης

Γ. Τριπολιτσιώτη για Μάριο Μαυρομάτη

Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

Χρήστος Αποστολόπουλος

Φλωρούς Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΕΕ

Χριστόφορος Μεσίτες Ασφ. ΕΠΕ

Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017Υδρόγειος Συνέδρια 2017

Οι βραβεύσεις έγιναν από τους κ.κ. Σωτήρη Δώρα, Επιθεωρητή Πωλήσεων, Λ. Κορομπίλη, Μ. Νίκα, Γιώργο Ταμπακάκη, Δ/ντή Ανάπτυξης, Ι. Σουρλή, Λ. Κορομπίλη και Α. Κασκαρέλη.