Η Mapfre στο Volvo Ocean Race

81
mapfre volvo ocean race

H MAPFRE συμμετέχει κι εφέτος στο Volvo Ocean Race, ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός παγκοσμίου φήμης, με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο της ιστιοπλοΐας.

Ως σημείο εκκίνησης έχει ορισθεί η Αλικάντε της Ισπανίας στις 22 Οκτωβρίου, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα πληρώματα περιλαμβάνει 11 σταθμούς και στις 5 Ηπείρους.

Η ισπανική ομάδα είναι η τρίτη που επιβεβαίωσε  τη συμμετοχή της σε αυτόν τον απαιτητικό αγώνα αναμέτρησης σε ανοιχτή θάλασσα για το έτος 2017-2018.

Ο κ. Antonio Huertas, Πρόεδρος του Ομίλου MAPFRE, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε για μία ακόμα φορά ένα από τα πιο απαιτητικά αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας. Αξιολογούμε ότι η συμμετοχή μας σε μία τέτοια διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η προσπάθεια αυτή αντικατοπτρίζει αξίες, ίδιες με εκείνες που μας ορίζουν ως Εταιρεία».

Κλείνοντας, πρόσθεσε πως η παρουσία της MAPFRE στον προηγούμενο αγώνα ήταν εξαιρετικά θετική, καθώς ανέδειξε την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και το πνεύμα ομαδικότητας, ενός συνόλου ανθρώπων που αγωνίστηκαν για τον ίδιο υψηλό στόχο.