Εκπαιδευτικό συνέδριο διοργανώνουν ο ΠΣΣΑΣ και η GAMA Hellas

88

Facing the challenge” είναι ο τίτλος του εκπαιδευτικού συνεδρίου που διοργανώνει ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas, στις 17 & 18/2/2017,  στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί εισηγητές  του συνεδρίου θα είναι: ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO της Pacific Advisors,  και ο κ. Ed. Deutschlander, CEO της Νorth Star Resource Group. Επίσης θα παραστεί και θα έχει σύντομη ομιλία η κα Bonnie Godsman, CEO της GAMA International.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα διαδραστικό εργαστήρι με  θέμα “Recruiting University”, από τον κ. Ed. Deutschlander. Κατά τη διάρκειά του θα παραδοθεί στους συμμετέχοντες πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

«Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και πιστεύουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά λόγω των διακεκριμένων εισηγητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν», επισημαίνει σε σχετικό δελτίο τύπου το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ.

Το  Συνέδριο είναι το 5ο κατά σειρά το οποίο πραγματοποιείται με βασικούς εισηγητές από την GAMA International και το 3ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA Hellas και θα δοθεί η δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης των μελών της.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – χορηγών.

Για ενημέρωση του κόστους συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου) ή να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ