ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις

69
λάμπα - ενέργεια

Το Σεμινάριο “Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις ΙΙ (φαινόμενο P.I.D. & λοιπές ηλεκτρικές βλάβες – στοιχεία ανάληψης κινδύνου)” είναι διάρκειας εννέα (9) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017: 16:00 – 20:15 (5 ώρες)

  • Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017: 16:00 – 19:15 (4 ώρες)

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Αργύρης Πανούσης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και Πραγματογνώμονας με περισσότερες από 6.000 αυτοψίες τα τελευταία 20 χρόνια και εμπειρία στη μελέτη – κατασκευή φ/β εγκαταστάσεων.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση στις τεχνολογίες των φ/β εγκαταστάσεων, λεπτομερής ανάλυση των αιτιών των ηλεκτρικών βλαβών τους και ιδιαίτερα του φαινομένου P.I.D, προτάσεις βελτίωσης των κινδύνων τους.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων – διακανονιστές ζημιών (που απασχολούνται στα τμήματα αναλήψεων, για τη σωστή εκτίμηση – τιμολόγηση κινδύνου και στους κλάδους ζημιών, για μείωση του ύψους ζημίας – επανείσπραξή της),  σε συνεργάτες  ασφαλιστικών επιχειρήσεων, σε ιδιοκτήτες, κατασκευαστές ή ηλεκτρολόγους συντηρητές φ/β πάρκων (για τη θωράκιση έναντι ηλεκτρικών κινδύνων των εγκαταστάσεών τους) και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν στα θέματα φ/β και εν γένει ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής