Δωροεπιταγή καυσίμων αξίας €10 από την GLASSDRIVE®

57
glassdrive προωθητική ενέργεια

Δωρεάν καύσιμα αξίας 10, με κάθε αντικατάσταση ή επισκευή κρυστάλλου αυτοκινήτου προσφέρει η GLASSDRIVE®. Η προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των δωροεπιταγών για όλους τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η GLASSDRIVE®και οι οποίοι έχουν την κάλυψη θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους.

Οι ασφαλισμένοι που θα επισκεφθούν τους σταθμούς της  GLASSDRIVE® θα έχουν:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους.
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν.
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων.
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 62 επίσημους σταθμούς, 34 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.