Άρθρα

Συνεργάτες της ΑΧΑ αξιολογούν το Mediσυν 2

Ιδιαίτερα θετικά εκφράστηκαν για το πρόγραμμα Mediσυν 2, οι συνεργάτες της ΑΧΑ, τόσο από το αποκλειστικό όσο και από το πρακτορειακό και μεσιτικό της δίκτυo, κατατάσσοντάς το μεταξύ των 3 καλύτερων της αγοράς. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Α.Α.» επτά από αυτούς.

Σπύρος Ντακόλιας: «Το Mediσυν 2 είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα υγείας, πλήρες, με καθαρούς όρους και χωρίς ανταγωνισμό».

Γιώργος Λύτρας: «Η AXA, στη νέα εποχή, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την πρωτοπόρα λογική της και τα καινοτόμα προϊόντα της. Η επιτυχία της είναι ότι καταφέρνει πάντα με ένα μαγικό τρόπο να ενσωματώνει τις πληροφορίες και τις εμπειρίες μας στο νέο προϊόν, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας. Με κορυφαίο προϊόν, από την Νο 1 Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι οι συνεργάτες θα διαπρέψουν, ενώ οι πελάτες θα έχουν διασφαλισμένη την ψυχική τους ηρεμία».

Δέσποινα Αλμπανίδου: «Το Mediσυν 2 είναι η ολιστική προσέγγιση της AXA για να εξασφαλίζει τον πελάτη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία. Από τις παροχές του ξεχωρίζω:

  • Εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, 7 μέρες την εβδομάδα
  • Απευθείας εξόφληση των εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Έξοδα προ και μετά νοσηλείας
  • Δαπάνες αποκατάστασης
  • Αποζημίωση για τεχνητά μέλη
  • Ταξιδιωτική βοήθεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη αλλά και κάθε μέλους της οικογένειάς του. Έτσι οι πελάτες μας αισθάνονται την ηρεμία, τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που μπορεί να τους προσφέρει η ΑΧΑ Ασφαλιστική, η 1η ασφαλιστική επωνυμία στον κόσμο για 7η συνεχή χρονιά».

Νίκος Χριστοδούλου: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα των οικογενειακών αναγκών νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης. Οι πολλοί συνδυασμοί καλύψεων και ορίων προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του ασφαλίστρου στις ανάγκες και κυρίως στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου».

Μωρίς Καπουάνο: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η δυνατότητα για απευθείας πληρωμή στο εξωτερικό, καθώς και το ότι δεν υπάρχει πίνακας στις αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων».

Μαρίνος Αγγελόπουλος: «Ως προς τα θετικά του προγράμματος, με δυο λόγια θα μπορούσα να αναφέρω την ευελιξία ως προς την επιλογή των διαθέσιμων συνδυαστικών πακέτων, τη βελτίωση στο όριο κάλυψης εξόδων (πριν και μετά τη νοσηλεία). Η δυνατότητα προκαταβολής εξόδων νοσηλείας στο εξωτερικό, η ταξιδιωτική βοήθεια και τα συμβεβλημένα νοσοκομεία του εξωτερικού αποτελούν συγκριτική διαφορά έναντι του ανταγωνισμού. Η προσθήκη της νέας κάλυψης εξόδων αποκατάστασης, αλλά και η κάλυψη των συγγενών παθήσεων έρχονται να ενισχύσουν κατά πολύ την ανταγωνιστικότητά του».

Αγγελική Νταλιάνη: «Το νέο πρόγραμμα  υγείας Mediσυν 2 της AXA Ασφαλιστικής είναι ένα έξυπνο και ευέλικτο πρόγραμμα, μοναδικό!
Μας δίνει τη δυνατότητα να “χτίσουμε” για τον κάθε ασφαλιζόμενο ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με τις ανάγκες του, παρέχοντας  προστασία του “επιθυμητού μέλλοντος” και αξιοπρέπεια στην ασθένεια!».    

Ο κ. Μπάμπης Αναστασιάδης (φωτ.), Διευθυντής Marketing, Προϊόντων και Επικοινωνίας της ΑΧΑ αναλύει τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του Mediσυν 2

«Οι ασφαλισμένοι μας να ζουν πιο ξέγνοιαστα». Αυτή είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζουμε τη δημιουργία των προϊόντων μας.

Για να είμαστε επιτυχημένοι σε αυτή τη φιλοσοφία και να ακολουθούμε πιστά τους στόχους που θέτουμε, αφιερώνουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας για να σχεδιάσουμε και να συναποφασίσουμε όλους εκείνους τους πυλώνες που θα χτίσουν μακροπρόθεσμους δεσμούς εμπιστοσύνης, τόσο με τους ασφαλισμένους όσο και με τους συνεργάτες μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νέο πρόγραμμα υγείας Mediσυν 2, καθώς αποτελεί το αποτέλεσμα σκληρής συλλογικής εργασίας, και ακόμα πιο χαρούμενοι για το γεγονός ότι τα πρώτα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι ιδιαίτερα θετικά!

Ποια είναι, όμως, εκείνα τα βασικά χαρακτηριστικά που δώσαμε στο νέο μας προϊόν, ώστε να έχει τη δυναμική να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει αυτό το αίσθημα ασφάλειας που αποζητούν όλο και περισσότερο οι Έλληνες καταναλωτές για την υγεία τους;

Ευελιξία: Ο ασφαλισμένος σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό μας συνεργάτη διαμορφώνει την κάλυψη που του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες  και την οικονομική του δυνατότητα μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών. Συγκεκριμένα μέσα από το Mediσυν 2 ο ασφαλισμένος επιλέγει (α) κεφάλαιο κάλυψης (1.500.000€, 600.000€, 200.000€), (β) θέση νοσηλείας (Lux, Α΄, Β΄, Γ΄ θέση), (γ) ποσό συμμετοχής στα έξοδα (500€, 1.500€, 5.000€, 9.000€) και (δ) επιπλέον συμπληρωματικές καλύψεις για ακόμα πιο ολοκληρωμένη προστασία (Εξωνοσοκομειακή κάλυψη Mediσυν Care, Προσωπικό ατύχημα και Ανικανότητα για εργασία).

Υποστήριξη 24/7 σε όλο τον κόσμο: Όπου κι αν βρίσκονται οι ασφαλισμένοι μας έχουν πρόσβαση αμέσως σε υπηρεσίες υγείας και υποστήριξη από ένα εξαιρετικά ανεπτυγμένο δίκτυο μέσω της γραμμής υγείας (801 111 222 333).

Προστασία πριν από μια νοσηλεία: Το Mediσυν 2 συνδυάζεται με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης Mediσυν Care, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι μας καλύπτονται για έξοδα έως €1.000 πριν τη νοσηλεία για επισκέψεις σε γιατρούς, φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις, μπορούν να λαμβάνουν δεύτερη ιατρική γνωμάτευση από εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο και να καλύπτονται για διαγνωστικές ενδοσκοπικές και επεμβατικές πράξεις.

Ισχυρά πλεονεκτήματα στη νοσηλεία: Οργανώνουμε και καλύπτουμε επείγουσα μεταφορά, καλύπτουμε τα έξοδα νοσηλείας, χειρουργείου, αμοιβές γιατρών και αποκλειστικό νοσοκόμο ή συνοδό όλο το 24ωρο για 60 ημέρες, την αγορά προσθετικού μέλους, μοριακή βιολογία, καθώς και ρομποτική για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Σε αρκετές περιπτώσεις υπηρεσιών νοσηλείας, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου μειώνεται ή και μηδενίζεται.

Καλύψεις μετά τη νοσηλεία: Μέσα από το Mediσυν 2 καλύπτουμε έξοδα σε κέντρο αποκατάστασης έως €10.000, για φάρμακα, γιατρούς και φυσιοθεραπείες αλλά και για νοσηλευτή στο σπίτι έως €1.000. Εδώ έχουμε κάνει και κάποιες ακόμα σημαντικές προσθήκες, μέσα από την κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος, όπως είναι οι υπηρεσίες από ψυχολόγο, δικηγόρο και αρχιτέκτονα/μηχανικό, αν χρειαστεί να γίνει μελέτη για μετατροπές στο σπίτι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.
Δίκτυο νοσηλευτηρίων, παντού: Οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να επιλέξουν να νοσηλευτούν οπουδήποτε επιθυμούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδικά για το δίκτυο νοσηλευτηρίων στο εξωτερικό, πέρα από την απευθείας κάλυψη εξόδων, οργανώνουμε και καλύπτουμε την υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου από και προς το νοσηλευτήριο του εξωτερικού, καλύπτουμε έξοδα μεταφοράς και διαμονής συνοδού, καθώς και έξοδα μεταφραστή. Επιπλέον, για την Ελλάδα έχουμε δημιουργήσει δίκτυο Ειδικών Συμβεβλημένων νοσηλευτηρίων με περισσότερα προνόμια για τους ασφαλισμένους μας

Καθαρή επικοινωνία: Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη να γινόμαστε απολύτως κατανοητοί από τους ασφαλισμένους μας, έχουμε ξεκινήσει αρκετό καιρό μια σημαντική προσπάθεια να απλοποιούμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Στο Mediσυν 2 αυτή η προσπάθεια εντάθηκε ακόμα περισσότερο και το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Για μία ακόμα φορά έχουμε χρησιμοποιήσει 1ο και 2ο πρόσωπο, έχουμε συμπεριλάβει οδηγίες χρήσης των όρων, έχουμε επενδύσει σε ευρετήριο και έχουμε τοποθετήσει συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή οι ασφαλισμένοι μας.

Εξαιρετική σχέση κόστους/αξίας: Το Mediσυν 2 έχει το πιο πλήρες πρόγραμμα επιβράβευσης, που έχουμε ονομάσει Χτίζω – Κερδίζω, μέσα από το οποίο οι ασφαλισμένοι επιβραβεύονται με εκπτώσεις έως και 9%, ανάλογα με τον αριθμό των αναγκών που ασφαλίζουν στην ΑΧΑ. Επιπλέον, λαμβάνουν ειδική έκπτωση ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους, καθώς και σε οικογενειακά ασφαλιστήρια για συγγενείς έως Β΄ βαθμού με τον κύριο ασφαλισμένο και χωρίς όριο ηλικίας για τα εξαρτώμενα μέλη.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα του να ανήκουμε σε έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό ηγέτη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 64 χώρες και εξυπηρετεί 103.000.000 πελάτες, σχεδόν 9 φορές το μέγεθος της Ελλάδας, και διατηρεί τον τίτλο του 1ου ασφαλιστικού brand name στον κόσμο, για 7 συνεχή χρόνια.
Ακόμα περισσότερο, όμως, αντικατοπτρίζουν το πάθος και τον ενθουσιασμό με τον οποίο δουλέψαμε όλοι μαζί για να έχουμε το πιο πλήρες πρόγραμμα της αγοράς στο καλύτερο δυνατό κόστος, ώστε να παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας: «Οι ασφαλισμένοι μας να ζουν πιο ξέγνοιαστα».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας