Διαμεσολαβούντες

Γεώργιος Παϊκόπουλος: Ποτέ δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα

Εν όψει των επικείμενων εκλογών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στις 30/11-2/12, o κ. Παϊκόπουλος απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 30/11-2/12 γίνονται οι Εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Θεωρώ τιμή µου που στην τρέχουσα θητεία του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. συνεισφέρω στην ανάπτυξη των εργασιών του Ε.Ε.Α. από τη θέση του Προέδρου Τμήματος Υπηρεσιών. Και από τη θέση αυτή σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις νέες εκλογικές διαδικασίες. Προσωπικά, συμμετέχω ως υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Περάσαµε σε νέες συνθήκες µετά την έξοδο από τα µνηµόνια και την οικονοµική κρίση. Αντέξαµε και σε αυτό µεγάλη ήταν η συµβολή του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου Αθηνών. Αν όλες οι υπηρεσίες του ∆ηµοσίου δουλεύανε µε τον τρόπο του Ε.Ε.Α., δεν θα υπήρχε καµία γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η διοικητική οµάδα µαζί µε όλα τα µέλη κατόρθωσαν το ανέφικτο. Πλήρη αντιµετώπιση των προβληµάτων, δίπλα στα σωµατεία και τους εργαζοµένους, διεκδικήσεις και συνεχείς αγώνες µε υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Να γιατί σήµερα το Ε.Ε.Α. θεωρείται ως ο καλύτερος θεσµικός φορέας που υφίσταται στην Ελλάδα.

Ποτέ δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστηµα.

Όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα µε τις µάχες που δίναµε, ετοιµάσαµε το Επιµελητήριο, ώστε να είναι έτοιµο για τις νέες µάχες που σίγουρα θα έρχονταν µελλοντικά. Και δεν λαθέψαµε. Σήµερα οι παγκόσµιες συνθήκες οµαλής οικονοµικής λειτουργίας ανατρέπονται ραγδαία και εµφανίζονται νέα φαινόµενα κρίσεων, όπως η ακρίβεια και ο πληθωρισµός που υπονοµεύουν τη βιωσιµότητα των επιχειρήσεων. Θα χρειαστούν νέες µάχες, για να διατηρήσουµε τη βιωσιµότητα των επιχειρήσεων. Νέες παρεµβάσεις στην Πολιτεία που, παρά τις προσπάθειές της, δεν έχει απαλλαγεί από παλιές παθογένειες, που µετατρέπονται σε δυσµενείς καταστάσεις για τις µικρές επιχειρήσεις και για την κοινωνία. Θα βρεθούµε µε αυτά αντιµέτωποι και είµαι βέβαιος ότι θα βγούµε και πάλι νικητές. Νιώθω όµορφα που συµµετέχω σ’ αυτήν την µεγάλη προσπάθεια και θα ήθελα να µπορούσα να προσφέρω περισσότερα.

Το ταξίδι συνεχίζεται.

Γεώργιος Παϊκόπουλος»


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας