Εταιρείες

Euroins Ελλάδος: Χορηγός του «Kallithea Half Marathon»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και διευρυμένη συμμετοχή ολοκληρώθηκε και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας -ένας αθλητικός θεσμός τον οποίο η Euroins Ελλάδος υποστηρίζει διαχρονικά ως Μέγας Χορηγός.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και τον Δήμο Καλλιθέας, οργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά το «Kallithea Half Marathon», μια κορυφαία διοργάνωση που απευθύνεται σε δρομείς όλων των ηλικιών.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η συμμετοχή ήταν μαζική και ενθουσιώδεις καθώς περισσότεροι από 1,700 δρομείς έτρεξαν στους αγώνες των 21,1 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. Ξεχωριστή στιγμή της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή των παιδιών που έτρεξαν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή των 2,5 χλμ.

Η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος, κα Αγγελική Μουρατίδου, δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας. Με όραμα και προσήλωση στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, η Euroins Ελλάδος αγκάλιασε και φέτος τη διοργάνωση-θεσμό για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας