Διαμεσολαβούντες

Victory Promise: Ταξίδι συνεργατών στην Κρακοβία

Η Victory Promise πραγματοποίησε το φετινό ταξίδι επιβράβευσης για τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2023 στην ιστορική και γοητευτική Κρακοβία, προσφέροντας στους συνεργάτες μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη μέσω μιας μοναδικής ξενάγησης στο Κάστρο Wawel, καθώς και με Golf Kart περιήγηση στην παλιά πόλη της Κρακοβίας, απολαμβάνοντας τη μαγεία της τοπικής αρχιτεκτονικής. Εντυπωσιακή ήταν επίσης η επίσκεψη στο Αλατωρυχείο Wieliczka, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, που με τις υπόγειες στοές του άφησε στους συνεργάτες τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε, επίσης, πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες, όπως τη γευσιγνωσία κρασιών, ενώ δεν έλειψε η συγκινητική επίσκεψη στο Μουσείο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, παγκόσμιο σύμβολο του Ολοκαυτώματος.

Κάθε στιγμή του ταξιδιού αντικατόπτριζε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει όχι μόνο τα ταξίδια επιβράβευσης της Victory Promise, αλλά και τους ίδιους τους συνεργάτες της, που με τη συνεχή τους προσπάθεια ανεβάζουν τον πήχη των επιδόσεων.

Το ταξίδι στην Κρακοβία δεν ήταν μόνο επαγγελματική επιτυχία αλλά και μια ανεπανάληπτη εμπειρία που άφησε σε όλους όμορφες αναμνήσεις.

Victory Promise: Ταξίδι συνεργατών στην Κρακοβία

Με την αρωγή της Eurolife FFH, και το φετινό ταξίδι επιβράβευσης αποτέλεσε μια ακόμη μοναδική εμπειρία για τους συνεργάτες μας, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της Victory Promise για την παροχή εξαιρετικών εμπειριών.

«Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τις επόμενες επιτυχίες σας στο επόμενο μας ταξίδι!», επισημαίνει εν κατακλείδι η Victory Promise.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας