Διαμεσολαβούντες

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τιμητική βράβευση στα Who is Who International Awards

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά της 18ης Σεπτεμβρίου για τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, καθώς ήταν μία από τις προσωπικότητες που βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής εκδήλωσης, μετά από απόφαση της Διοικούσας και Συμβουλευτικής Επιτροπής των Who is Who International Awards.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τιμήθηκε στην κατηγορία Ηγεσία & Κοινωνική Επίδραση Έργου (Social Impact) με τον μοναδικό σε τίτλο βραβείο, World Eminent Man of Society Transformation & Economic Growth.

Το βραβείο στον κ. Χατζηθεοδοσίου απένειμε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, όπως αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, διακρίθηκε τόσο στο επιχειρηματικό πεδίο όσο και στην προσπάθεια ανάπτυξης του επιχειρείν μέσα από τις συνεχείς πρωτοβουλίες και τις εμβληματικές δράσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην ομιλία του μετά την απονομή του βραβείου, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την τιμητική διάκριση, αναφέρθηκε στη σημασία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τη μεγάλη προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Στόχος που, εφόσον επιτευχθεί, μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στη μείωση των ανισοτήτων και στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας