Εταιρείες

NP Ασφαλιστική: Ταξίδι Πωλήσεων των διακριθέντων συνεργατών στη Στοκχόλμη

Η NP Ασφαλιστική, συνεχίζοντας την παράδοση της ετήσιας βράβευσης των διακριθέντων συνεργατών της, φέτος πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ταξίδι στη Στοκχόλμη, την πρωτεύουσα της Σουηδίας και μία από τις ομορφότερες και πιο σύγχρονες πόλεις της Ευρώπης, ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν οι Συνεργάτες της Εταιρείας το προηγούμενο έτος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, το επιβλητικό Δημαρχείο, την μπλε αίθουσα των Νόμπελ, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Vasa, με το πιο όμορφα διατηρημένο πολεμικό πλοίο του 17ου αιώνα το οποίο ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας μετά από 333 χρόνια, και περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας τη σουηδική κουζίνα σε παραδοσιακά τοπικά εστιατόρια.

Ξεχωριστή εμπειρία ήταν η ολοήμερη πριβέ κρουαζιέρα με γεύμα στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης και η επίσκεψη στο ανάκτορο Drottningholm της νήσου Λόβεν, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

NP Ασφαλιστική: Ταξίδι Πωλήσεων των διακριθέντων συνεργατών στη Στοκχόλμη

Στο ταξίδι συμμετείχαν πάνω από 100 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων οι επιτυχόντες συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων της NP Ασφαλιστική, Διευθυντικά Στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Ζάχος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Νίκος Ζάχος, οι οποίοι μοιράστηκαν στιγμές αναψυχής με τους Συνεργάτες και αντάλλαξαν απόψεις μαζί τους σε χαλαρό κλίμα, μακριά από το περιβάλλον του γραφείου και της καθημερινότητας.

NP Ασφαλιστική: Ταξίδι Πωλήσεων των διακριθέντων συνεργατών στη Στοκχόλμη

Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το επίσημο gala βραβεύσεων των επιτυχόντων Συνεργατών της Εταιρείας στο ξενοδοχείο Sheratton όπου διέμεναν, όπου και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2025 στην εξωτική Τυνησία.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας