Άρθρα

Επιθεώρηση Παϊκόπουλου: «Η ανάπτυξη είναι το οξυγόνο για κάθε Επιθεώρηση, για κάθε Εταιρεία»

Με επιτυχία διεξήχθη στις 25 Ιουνίου, στη «Γυάλινη Αίθουσα» της Εθνικής Ασφαλιστικής, η ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης του κ. Γεωργίου Παϊκόπουλου, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν οι συνεργάτες του για τις επιδόσεις τους και έγινε ο απολογισμός, από τον ίδιο, των αποτελεσμάτων της περασμένης (και όχι μόνον) χρονιάς.

Παρόντες στην εκδήλωση της Επιθεώρησης του κ. Γεωργίου Παϊκόπουλου ήταν ο Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης, ο Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail, κ. Άγγελος Μπάρδας, ο Διευθυντής Αναλήψεων Ζωής & Υγείας, κ. Δημήτρης Παπαχρήστου, ο Προϊστάμενος Υποδ/νσης Αποζημιώσεων Ζωής & Υγείας, κ. Κων/νος Λιακόπουλος, καθώς και οι Προϊστάμενοι Τομέα Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, κ.κ. Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, Νικόλαος Νικολετόπουλος και Ιωάννης Νασούφης.

Παρέστησαν, επίσης, ως προσκεκλημένοι ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χρήστος Χρυσολόγου, και οι Δ/ντές Γραφείων Πωλήσεων, κ.κ. Χρήστος Κούκλαρης, Χρήστος Γκίλιας και Γιώργος Κουνέλης.

Ο κ. Γιώργος Παϊκόπουλος, απευθυνόμενος στους παριστάμενους, τους καλωσόρισε και εκ μέρους των διευθυντών του –Κορυφαίος Δ/ντής: Γιώργος Κουτζαμάνης, Δ/ντής: Παναγιώτης Χαλκοδαίμων, Δ/ντρια: Ελένη Νταρακλήτση–, και σημείωσε ότι «κάθε χρόνο δίνουμε το “παρών”, κάνουμε την αυτοκριτική μας, κάνουμε την κριτική μας και επιβραβεύουμε τους ασφαλιστικούς πράκτορες, οι οποίοι, κόντρα στο ρεύμα του ποταμού, δημιουργούν υπεραξίες, κατακτούν κορυφές και δείχνουν τον δρόμο στους άλλους συναδέλφους».

Ευχαρίστησε τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής για την παρουσία τους και τους “κάλεσε” «να δώσουν τον σωστό τόνο, για να συγχρονιστούμε όλοι μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανασχεδιασμού της εταιρείας μας για ένα καλύτερο μέλλον».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε κάτι που ο ίδιος πιστεύει διαχρονικά, ότι «η σωστή συνύπαρξη Διοίκησης, Υπαλλήλων & Ασφαλιστικών Πρακτόρων είναι η μαγική συνταγή επιτυχίας». Υπό αυτό το πρίσμα, ο ίδιος θεωρεί ότι «η σημερινή Διοίκηση οφείλει –πρέπει– να δώσει αυτό που μας λείπει: Όραμα – Όνειρα – Στόχους, για μια Εθνική όπου θα μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση, όλοι μαζί.

Ίσως αυτό είναι το σωστό δόγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για μια Εθνική όχι μόνο πρώτη ελληνική, αλλά και πρώτη ευρωπαϊκή. Στα χέρια της Διοίκησης επαφίεται αυτός ο στόχος.

Πιστεύω απόλυτα, αν το θελήσει, εμείς θα ξεπεράσουμε για μία ακόμα φορά τους εαυτούς μας.

Σ’ αυτή τη μεγάλη πορεία εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ευχή μου, πιστεύω μου, να μη χαρίσουμε κανέναν Εθνικάριο στον ανταγωνισμό.

Στόχος μας να παρακινήσουμε, να στηρίξουμε, να ονειρευτούμε μαζί».

Συνεχίζοντας και απευθυνόμενος στα στελέχη της Διοίκησης, προέτρεψε για συγκεκριμένες αποφάσεις και διατύπωσε με σαφήνεια συγκεκριμένα ζητούμενα. Είπε χαρακτηριστικά:

«Κύριοι της Διοίκησης,

Ας ξεφύγουμε από τους ατομικούς στόχους, ας πάμε σε διαφορετικούς δρόμους.

Ο στόχος κατ’ εμέ είναι συλλογικός. Υπεύθυνος ο Διευθυντής Γραφείου, Υπεύθυνος ο Επιθεωρητής.

Ας δούμε, λοιπόν, τα κερδοφόρα γραφεία, κι έτσι να περπατήσουμε.

Να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολλαπλάσια.

Ας στηριχθεί το δίκτυό μας με τη μηχανογράφηση, ας δοθούν προϊόντα μετάβασης του παλιού χαρτοφυλακίου.

Πιστεύω ότι, σαν αναλογιστές, θα βρείτε τη σωστή φόρμουλα, που δεν θα απογοητεύσει τόσο τους πελάτες όσο και τους ασφαλιστές.

Δώστε μας τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε πολλά αυτοκίνητα. Δώστε μας την ευκαιρία να πουλήσουμε κι άλλα προϊόντα.

Έτσι, όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε και να συνεχίσουμε αυτό το όνειρο, το όνειρο μιας μεγαλειώδους Εθνικής».

Ο ίδιος, όπως είπε, πάντα αυτό πίστευε: «Ίσως είμαι ρομαντικός σ’ αυτή την εποχή. Όμως, με αυτό το δόγμα κατάφερα κάτι που δεν έχει ξαναγίνει πανελλαδικά από κανέναν άλλο:

Δύο Επιθεωρήσεις: Η πρώτη Επιθεώρηση γεννήθηκε το 1998, η δεύτερη Επιθεώρηση γεννήθηκε το 2003. Αυτές οι δύο Επιθεωρήσεις κατέχουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην Εταιρεία για πολλά χρόνια.

Έτσι μου χορηγήθηκε ο τιμητικός τίτλος: Κορυφαίος Επιθεωρητής Πωλήσεων.

Πάντα πίστευα και πιστεύω στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αυτό είναι το οξυγόνο για κάθε Επιθεώρηση, για κάθε Εταιρεία».

Ακολούθως, ο κ. Παϊκόπουλος αναφέρθηκε στις επιδόσεις της Επιθεώρησής του, η οποία «έχει μία αξιοπρεπέστατη παραγωγή σε όλους τους κλάδους» και συνεχίζει «την ανάπτυξη ασφαλιστικών πρακτόρων», ενώ ως προς το χαρτοφυλάκιο της Επιθεώρησης, ανέφερε ότι κάθε χρόνο αυξάνεται, με τις εισπράξεις να διαμορφώνονται την τελευταία τριετία ως εξής:

2021: €18.500.000,
2022: €18.663.000,
2023: €20.052.000.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Παϊκόπουλος απευθύνθηκε στους Συντονιστές της Επιθεώρησής του, υπενθυμίζοντάς τους ότι η ιδιότητα του Manager ταυτίζεται με τη λέξη Ευθύνη! «Είστε οι άνθρωποι που εμπνέουν, παράγουν, γεννούν και δυναμώνουν την Επιθεώρησή μας, δυναμώνουν το δίκτυο της Εθνικής», τους είπε, «Μην το ξεχνάτε ποτέ!».

Απευθυνόμενος, αντίστοιχα, στους ασφαλιστικούς πράκτορες τους προέτρεψε για τα εξής: «Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα να αυξήσουμε τα θέλω μας, να δώσουμε περισσότερο χρόνο εργασίας, να πολεμήσουμε γενναία και να πορευτούμε για το ευ ζην. Έχουμε ευλογημένο επάγγελμα! Τιμήστε το!».

Τέλος, απηύθυνε εύσημα στους διακριθέντες συνεργάτες του, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους και προτρέποντάς τους να συνεχίσουν «στον δρόμο της επιτυχίας… Στον δρόμο της οικονομικής ανεξαρτησίας!».

Επιθεώρηση Παϊκόπουλου: «Η ανάπτυξη είναι το οξυγόνο για κάθε Επιθεώρηση, για κάθε Εταιρεία»

Βραβευθέντες Κλάδου Ζωής

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  1. ΒΑΪΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΙΓΑΤΟΥ
  3. ΑΡΓΥΡΩ ΤΡΙΚΟΡΗ
  4. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
  5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΚΟΥ
  6. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
  7. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗ
  8. ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ
  9. ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΣΙΑΤΗ  
  10. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑΣ
  11. ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ

ΝΕΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  1. ΕΡΙΦΥΛΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
  2. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΤΖΑΣ  
  3. ΜΑΡΙΑ ΤΑΛΙΑΝΗ
  4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

UNIT MANAGERS

  1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΟΛΑΤΖΗΣ
  2. ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ

Βραβευθέντες Γενικών Κλάδων

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΤΟΣ
  2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

UNIT MANAGERS

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΗΣ
  2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΑΞΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  1. ΕΛΕΝΗ ΝΤΑΡΑΚΛΗΤΣΗ

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας