Διαμεσολαβούντες

Απόλλων και Safeline ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τα ασφαλιστικά γραφεία Γιαννέτσος Ιωάννης και Συνεργάτες

Η  Απόλλων Μεσιτική ΑΕ  και  η Safeline Πρακτορειακή ΑΕ,  υλοποιώντας τα μεταξύ τους συμφωνημένα επιχειρηματικά σχέδια και προκειμένου να εστιάσουν περαιτέρω στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας  αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συνεργασία με τα ασφαλιστικά  γραφεία Γιαννέτσος Ιωάννης και Συνεργάτες.

Ο κ. Ιωάννης Γιαννέτσος είναι Μεσίτης ασφαλίσεων, με 25ετη  συνεχή  παρουσία στον χώρο, και έχει υπηρετήσει τον θεσμό από σημαντικές  θέσεις ευθύνης. Ο κ. Γιαννέτσος μαζί με τους Συνεργάτες του προωθούν κυρίως τις  ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας,  έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον  εν  λόγω  τομέα.

«Η συνεργασία των ασφαλιστικών γραφείων του κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και Συνεργάτες με τις  εταιρείες  Απόλλων ΑΕ και Safeline ΑΕ θα στηριχθεί  σε κοινό σχεδιασμό ενεργειών με στόχο την ανάπτυξη των εργασιών στους κλάδους Ζωής και Υγείας. Η αξιολόγηση και αξιοποίηση των υπαρχόντων προγραμμάτων ασφάλισης καθώς και  ο κατάλληλος συνδυασμός αυτών – η δημιουργία νέων – η εφαρμογή μιας αξιόπιστης και συστηματικής  μεθόδου προσέγγισης πελατών – η δημιουργία νέων πελατολογίων καθώς και η αξιοποίηση των υπαρχόντων κ.α. είναι θέματα που θα αντιμετωπιστούν οργανωμένα και από κοινού με την εν λόγω συνεργασία.

»Για την υλοποίηση του παραπάνω σχεδιασμού ανάπτυξης κρίθηκε επιβεβλημένο να υπάρξει συνεγκατάσταση των ασφαλιστικών γραφείων του κ. ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΣΑΡΑΚΑΚΗ», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν η Απόλλων Μεσιτική και η Safeline Πρακτορειακή.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας