24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 2/3/2017 προκήρυξε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής

62
Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνική Ασφαλιστική

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, αποφασίστηκε η προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 2/3/2017, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

Σας καλούμε όλους για να δώσουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λ. Συγγρού 103-105 στις 07:00 π.μ., περιφρουρώντας την απεργία μας  και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. για τη Βουλή.

Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP – που η Διοίκηση της Εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας – θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν.

Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους, το παραγωγικό δίκτυο, τις γραμματείς ζωής, τους φορείς και τα σωματεία που θέλουν να δηλώσουν αλληλεγγύη στον αγώνα μας, κάθε πολίτη που δεν θέλει να δει να ξεπουλιέται ακόμα μια κερδοφόρα ελληνική επιχείρηση.

Σας καλούμε για να δώσουμε το 100% της συμμετοχής και της προσπάθειάς μας και σε αυτή την απεργιακή κινητοποίηση και να αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή.

Απεργούμε – Διαδηλώνουμε – Διεκδικούμε –Αγωνιζόμαστε!

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»