Κύπρος

Universal Life: Στηρίζει το Μήνα Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας μέρας Παγκρεατικού Καρκίνου στις 16 Νοεμβρίου 2017, o ΠΑΣΥΚΑΦ και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων «Αλθέα» διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου, με σύνθημα «Ζητάμε Περισσότερα για τον άνθρωπο και την επιβίωση του».

Η Universal Life, ως Μέγας Χορηγός της «Αλθέα» αλλά και ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 28 ολόκληρα χρόνια, ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στο κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση διαφώτισης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον παγκρεατικό καρκίνο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στις προσπάθειες αντιμετώπισης της νόσου.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ Άννα Αχιλλεούδη ανέφερε στη Διάσκεψη πως ο Παγκρεατικός Καρκίνος παραμένει μια σιωπηλή επιδημία και αποτελεί την 4η αιτία θανάτου στην Ευρώπη, με κίνδυνο μέχρι το 2020 να γίνει η 2η αιτία, αν δεν αναληφθεί άμεσα δράση. Προσκάλεσε όλους να συμπορευθούν και φέτος μαζί με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την «Αλθέα» στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον παγκρεατικό καρκίνο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εκστρατεία ενημέρωσης «Φοράμε Μωβ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευχαρίστησε επίσης τη Universal Life που στάθηκε δίπλα στoν ΠΑΣΥΚΑΦ ως Μέγας Χορηγός της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, τονίζοντας ότι χωρίς την πολύτιμη στήριξή της, η Ομάδα δεν θα έφτανε σήμερα μέχρι εδώ.

Εκ μέρους της Universal Life, η Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ, κα Αιμιλία Ορφανίδου, δήλωσε πως «για μια ακόμα χρονιά η Παγκόσμια μέρα Παγκρεατικού Καρκίνου, δίνει την αφορμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να βάλουμε ακόμα ένα λιθαράκι προς το στόχο της έγκαιρης ενημέρωσης και πρόληψης». Αναφέρθηκε επίσης, στο συμβολισμό του χρώματος ΜωΒ, το οποίο καθρεφτίζει την πνευματική εξέλιξη, τη γνώση και τον οραματισμό, στοιχεία τα οποία θα αντικατοπτρίζονται στις κοινές προσπάθειες του ΠΑΣΥΚΑΦ και της Universal Life τον φετινό Νοέμβριο, γύρω από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον Παγκρεατικό Καρκίνο. Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τον ΠΑΣΥΚΑΦ και όλους όσοι συνέβαλαν στο χτίσιμο της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων και μετέφερε την ετοιμότητα της Universal Life να συνεχίσει να συμπορεύεται με το Σύνδεσμο,  για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας