ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για ειδικές Ασφαλίσεις Αυτοκινήτου & Υπηρεσίες Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

1347

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ειδικών Ασφαλίσεων Αυτοκινήτου & Υπηρεσιών Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης διοργανώνει το ΕΙΑΣ την Τετάρτη & Πέμπτη, 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00 – 19:45

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας οκτώ (8) ωρών, περιγράφει την αγορά Ασφαλίσεων Αυτοκινήτου, τα μεγέθη της και τις προοπτικές της, αναφέρεται λεπτομερώς σε ειδικούς μη τιμολογημένους κινδύνους και αναλύει διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τις υπηρεσίες του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, οι οποίες είναι απαραίτητες σε πλείστους όσους τύπους Ασφάλισης Αυτοκινήτου καθώς και, εξαιρετικά αναγκαίες και χρήσιμες στους οδηγούς αυτοκινήτων.

Το εκπαιδευτικό Σεμινάριο εμπεριέχει αρκετά πρακτικά WORKSHOPS και Παραδείγματα διακανονισμού διασυνοριακών ζημιών, καθώς και σενάρια ατυχημάτων.

Εισηγήτριες του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Φωτεινή Αβραμούδα, Στέλεχος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, με εξειδίκευση σε θέματα Διακανονισμού Ζημιών και Δικαστικών Διαφορών, και η κα Αγγελική Αγγελοπούλου, Στέλεχος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, με εξειδίκευση σε θέματα Διακανονισμού Ζημιών και διαχείρισης της 4ης Κοινοτικής Οδηγίας Αυτοκινήτων.

Προσκεκλημένη Guest Speaker είναι η κυρία Άννα Κωνσταντίνου, Νομικός, Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη και Υπαλλήλους των Διευθύνσεων ή Τμημάτων Διαχείρισης Ζημιών και Underwriting των  Ασφαλιστικών Εταιρειών, καθώς και σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε σχέση με την πλούσια θεματολογία του σεμιναρίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο του ΕΙΑΣ για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη & Ενσυναίσθηση
Επόμενο άρθροΚέρδη εξαμήνου €223 εκατ. ανακοίνωσε η ACHMEA