Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης Ανώτατων και Ανώτερων στελεχών διοίκησης διοργανώνει το ΕΙΑΣ

1075
D & O Liability Insurance

Το  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις Ευθύνης Ανώτατων και Ανώτερων στελεχών διοίκησης που διοργανώνει το ΕΙΑΣ, είναι διάρκειας οκτώ (8) ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη & Πέμπτη, 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00 – 19:45.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με 17ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, ERGO & INTERAMERICAN), πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στόχοι του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι:

α. Η εξοικείωση του ασφαλιστικού κοινού με τα χαρακτηριστικά της «αγοράς» Ανωτάτων και Ανωτέρων Στελεχών Επιχειρήσεων

β. Η «γνωριμία» των εκπαιδευομένων με τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς των εν λόγω Στελεχών

γ. Η κατανόηση των κινδύνων που διέπουν τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και μπορεί να απορρέουν από αποφάσεις που λαμβάνουν και αξιώσεις που εγείρονται από αυτές

δ. Η πληρέστερη εφικτή κατανόηση της ασφαλιστικής κάλυψης Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης με όσο το δυνατό απλό αλλά και διαδραστικό τρόπο για τους συμμετέχοντες

ε. Η ανάπτυξη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογίας πωλήσεων, σε σχέση με την κάλυψη αυτή.

Απευθύνεται σε Στελέχη του Τομέα Αστικής Ευθύνης και του ευρύτερου Τομέα Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων που επιθυμούν να επεκτείνουν ή να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους στις Ασφαλίσεις Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης.

Επίσης, σε Στελέχη Marketing, Product Management, Product Development και Product Engineering που επιθυμούν να γνωρίσουν ενδελεχώς τις καλύψεις και τα χαρακτηριστικά της Ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης.

Ακόμη, πολύ σημαντικό, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά των Επιχειρήσεων και των υψηλών Στελεχών τους, κατά τρόπο συστηματικό και με «όχημα» ένα πολύ καλό ασφαλιστικό προϊόν του πρώτιστου ενδιαφέροντός τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Το ΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο χώρο τους online  (μέσω διαδικτύου), τις ίδιες ημέρες και ώρες που πραγματοποιείται το σεμινάριο στην αίθουσα του ΕΙΑΣ, με το ίδιο κόστος.

Προηγούμενο άρθροCNP Ασφαλιστική και Κυπριακό Υπουργείο Άμυνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για την οδική ασφάλεια
Επόμενο άρθροΣτον τροπικό του Αιγόκερω ταξίδεψαν οι συνεργάτες της Generali