Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των 40 Χρόνων

303

Τέσσερις δεκαετίες δημιουργικής πορείας και επιτευγμάτων γιόρτασε με πάνω από 1.600 ασφαλιστές της η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Ο καθιερωμένος ετήσιος κύκλος των συνεδρίων της εταιρείας για το δίκτυο των συνεργατών της ανά την Ελλάδα ολοκληρώθηκε έχοντας φέτος εορταστικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυσή της. 

Γιάννενα, Λάρισα, Πάτρα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά αποτέλεσαν τις πόλεις – σταθμούς των εκδηλώσεων της Υδρογείου που με το αισιόδοξο κεντρικό μήνυμα «Συνεχίζουμε Δυναμικά» τίμησαν, για άλλη μια φορά, τον άνθρωπο – ασφαλιστή. 

«Συνεχίζουμε σεμνά και δημιουργικά με ανεξάντλητα αποθέματα εκτίμησης και σεβασμού προς τους συνεργάτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ενώ ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παύλος Κασκαρέλης (φωτ.), και ο Γενικός και Οικονομικός Διευθυντής, κ. Λουκάς Κορομπίλης, παρουσίασαν διεξοδικά τις πρόσφατες δράσεις και τα αποτελέσματα που στοιχειοθετούν την ηγετική παρουσία της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκινητικό βίντεο με πραγματικές μαρτυρίες ασφαλισμένων και συνεργατών της Υδρογείου ενώ, στο κλείσιμο των συνεδρίων, πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις –πάνω από 40 στο σύνολο– ασφαλιστών με πολυετή συνεργασία με την εταιρεία.

Προηγούμενο άρθροΑΤΕ Ασφαλιστική και Polaris Μεσίτες Ασφαλίσεων: Χορηγοί στο 9ο Συνέδριο της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Στο δείκτη MSCI Global Micro Cap Index