Εταιρείες

Στ. Στυλιανίδης και Π. Δήμου στο ανθρώπινο δυναμικό της Generali Hellas

Ενισχύει τη δύναμη της στη Βόρειο Ελλάδα η Generali με την ένταξη στο ανθρώπινο δυναμικό της, του κ. Στυλιανού Στυλιανίδη. Ο κ. Στυλιανίδης, με 30 σχεδόν χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει μαζί με την διευθύντρια κα. Βάσω Πολυζώη – Καραζαρίφη, την Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος με στόχο να την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη ισχυρής παρουσίας της εταιρείας στη Μακεδονία και τη Θράκη. 

Ο κ. Στυλιανίδης με σπουδές στη νομική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και τις πολιτικές επιστήμες του Πανεπιστημίου Αθηνών, διετέλεσε επί σειρά ετών περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων κεντρικής και βορείου Ελλάδος στην Metlife-Alico, από την οποία ξεκίνησε και την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την θέση του Επιθεωρητή πωλήσεων Βορείου Ελλάδος 
Με Master Degree in Laws στο University of London ο κ. Στυλιανίδης έχει παρακολουθήσει επίσης πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. 

«Ερχόμενος στην Generali συνάντησα ανθρώπους με αξίες και οράματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι η εταιρία αυτή αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στις ασφαλιστικές ανάγκες που η ελληνική κοινωνία τόσο έκδηλα καλείται να καλύψει μέσα από την ιδιωτική ασφάλιση», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

Διευθυντής Πωλήσεων Γενικών Ασφαλίσεων υπεύθυνος για τα Ανεξάρτητα Δίκτυα, στη Generali, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Παναγιώτης Δήμου. Ο κ. Δήμου, με σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη πρακτορειακού δικτύου αλλά και του agency system, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα πωλήσεων της Generali.

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Δήμου διετέλεσε account manager στην Ιnteramerican υπεύθυνος για περισσότερους από 160 πράκτορες και μεσίτες στην Αθήνα και την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν υποδιευθυντής πωλήσεων υπεύθυνος για το agency system ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και product manager Ζωής και Υγείας.

«Στην απόφαση αλλαγής σελίδας στην καριέρα μου, θεωρώ ιδιαίτερα ευνοϊκή την συγκυρία της ενσωμάτωσης μου στην ομάδα της Generali. Εκτός από το όνομα, την ευρωστία και τις σημαντικές επαγγελματικές δομές και διαδικασίες, που γνωρίζουμε οι άνθρωποι του χώρου ότι διαθέτει η Generali, διαπίστωσα επιπλέον, μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, που εκφράστηκε με ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα. Η Generali, με την ισχυρή, παρουσία σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, ζωής και γενικών, είναι μια εγγυήτρια δύναμη υγιούς ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς προς όφελος των ασφαλισμένων και των διαμεσολαβούντων», τόνισε ο κ. Δήμου, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας