Εκπαίδευση

Σεμινάριο για τη Στρατηγική Διαχείριση Αλλαγών από το ΕΙΑΣ

Το νέο αυτό Σεμινάριο του ΕΙΑΣ υλοποιείται για πρώτη φορά με εισηγητές δύο Πανεπιστημιακούς Καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Πρόκειται για την Δρ. Μαρία Βακόλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΟΠΑ και τον Δρ. Αλέξανδρο Παπαλεξανδρή, Επίκουρο Καθηγητή Ο.Π.Α.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας δεκαπέντε (15) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 21 Μαρτίου: 16.00 – 20.15
  • Τετάρτη 23 Μαρτίου: 16.00 – 20.15
  • Δευτέρα 28 Μαρτίου: 16.00 – 20.15

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τη σημασία της αλλαγής και να κατανοήσουν τρόπους αλλά και τεχνικές για την αποτελεσματική διαχείριση της αλλαγής τόσο στους ίδιους όσο και στους οργανισμούς για τους οποίους εργάζονται. Η έννοια της αλλαγής δεν είναι κάτι το καινούργιο. Όμως, κατά την τελευταία δεκαετία, οι αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον λαμβάνουν πρωτοφανή διάσταση και οι επιχειρήσεις που δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά αυτή την αλλαγή κινδυνεύουν ουσιαστικά να αφανιστούν. Για το λόγο αυτό, τα σύγχρονα στελέχη πρέπει να γνωρίζουν αποτελεσματικούς τρόπους αναγνώρισης της αλλαγής που συντελείται στο περιβάλλον τους, αλλά και να διαθέτουν γνώσεις και εργαλεία που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείριση της αλλαγής για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας