Πωλήσεις Ασφαλειών στην Πράξη

971

Αντώνης Σαούτης


Ένα σύγχρονο εγχειρίδιο για αποτελεσματικές πωλήσεις

Ο Αντώνης Σαούτης είναι σήμερα Συντονιστής Διευθυντής του Γραφείου Καλαμάτας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και στο βιβλίο του αυτό “μεταφέρει” τα 38 χρόνια γνώσης και εμπειρίας του ως ασφαλιστής. Δεν είναι όμως μόνον αυτά? μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αντιλαμβανόμαστε και το μεράκι του γι’ αυτή τη δουλειά, για την ικανοποίηση, τις χαρές, τις απογοητεύσεις –γιατί έχει σίγουρα αρκετές– που προσφέρει.
Τι είναι, λοιπόν, οι Πωλήσεις Ασφαλειών στην Πράξη; 
«Είναι όλα αυτά που κάνουμε στην πράξη με τον πελάτη», υπογραμμίζει ο συγγραφέας. «Tην οργάνωση που χρειαζόμαστε, τη συλλογή νέων υποψηφίων πελατών, τις αντιρρήσεις όταν ζητάμε νέους υποψήφιους πελάτες, τις αντιρρήσεις που προβάλλουν, τις παρουσιάσεις και ένα σωρό άλλα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνουμε».
Πρόκειται, πράγματι, για ένα βιβλίο-εγχειρίδιο, στις σελίδες του οποίου “ξεδιπλώνεται” όλη η πωλησιακή διαδικασία, το service μετά την πώληση, η εύρεση νέων πελατών και πολλά ακόμα, “απόσταγμα” της πείρας του συγγραφέα και γραμμένα με τρόπο απλό, άμεσο και κατανοητό από όλους, καθώς περιέχει πολλά παραδείγματα και τεχνικές. Όπως εξάλλου σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Σαούτης στην εισαγωγή του βιβλίου του, απευθυνόμενος στους δυνητικούς αναγνώστες, «μπορεί όλα αυτά τμηματικά να τα έχετε δει, να τα έχετε ακούσει, ίσως όμως όλα μαζί έτσι οργανωμένα να μην τα έχετε ακούσει και να μην τα έχετε εφαρμόσει».

Αντώνης Γ. Σαούτης

 

Προηγούμενο άρθροΈνας κόσμος χωρίς τη Wall Street;
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα των Κρίσεων-Ένα προσωπικό δοκίμιο