Οικονομικά Μεγέθη

Κέρδη 6,378 εκατ. ευρώ το 2015 για την Ατλαντική Ένωση

Η εταιρεία ακολουθώντας την κερδοφόρα παράδοση των των τελευταίων 27 ετών έκλεισε και την περασμένη χρονιά με κέρδη. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της Ατλαντικής Ένωσης:

” Παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Λαπατάς, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της χρήσης 2015, που έκλεισε με κέρδη 6,378 εκατ. ευρώ, ενώ τα Ίδια Κεφάλαια ανήλθαν στα 74,093 εκατ. ευρώ, έναντι 72,715 εκατ. ευρώ το 2014.

Το σύνολο των τεχνικών αποθεμάτων επί της παραγωγής, ανήλθε σε 88,568 εκατ. ευρώ. Η κάλυψη του περιθωρίου φερεγγυότητας στις 31/12/2015 στα πρότυπα της “Solvency II” οδηγίας, έφτασε το 267,3% και οι συνολικές Επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 1,565 εκατ. ευρώ.

Την Διοίκηση και τα Στελέχη της Εταιρίας συνεχάρη ο εκπρόσωπος και Διευθύνων Σύμβουλος της BASLER κ. J. SCHILTKNECHT, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και βαθιά εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα τη Ατλαντικής Ένωσης.

Η μετοχική σχέση της BASLERLebensvrrsicherungsA.G. με την Ατλαντική Ένωση είναι για εμάς η καλύτερη επένδυση. Τα οικονομικά και ποιοτικά στοιχεία της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ διαμορφώνουν τα καλύτερα αποτελέσματα μεταξύ όλων των εταιριών του ομίλου BALOISE, πολύ περισσότερο όταν αυτά έχουν επιτευχθεί σε μια τόσο δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2015.

Αυτό έγινε δυνατό χάριν των προσπαθειών της Διοίκησης και του προσωπικού,  τους οποίους ευχαριστώ.»

 

 

Φωτογραφία (από αριστερά): oι κ.κ. Γ. Λαπατάς, Δ. Καλλιώρας, Ε. Μπαχαρόπουλος, Β. Μπακούσης, Σ. Στασινόπουλος και ο κ. J. Schiltknecht


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας