Ευρώπη ΑΕΓΑ: Ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων και των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

442

Την Ευρώπη ΑΕΓΑ, συγγενή εταιρεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμπιστεύθηκε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ασφάλιση των περιουσιακών της στοιχείων και των εγκαταστάσεών της.

 Η Ε.Ο.Ε. από τις 18 Φεβρουαρίου 2013 εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο μεγάλων πελατών της Ευρώπη ΑΕΓΑ συνάπτοντας ασφαλιστήριο συμβόλαιο κλάδου Πυρός.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ασφάλισε τα κεντρικά γραφεία της στο Χαλάνδρι και το κτήριο που λειτουργεί στο Κολωνάκι, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο, τις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία.
Η Ε.Ο.Ε. ασφαλίσθηκε για κινδύνους έναντι Πυρκαγιάς, Σεισμού, Κλοπής Χρημάτων κ.λπ.

«Η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α συνεχίζει την ανοδική της πορεία στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση της βασικής δραστηριότητάς της, που είναι η ασφάλιση μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων – εμπορικών και βιομηχανικών», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, με αφορμή την υπογραφή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο ίδιος πρόσθεσε, επίσης, ότι «η ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ ήδη από πέρυσι διευρύνει την παρουσία της και στις ασφαλίσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προωθεί νέα ασφαλιστήρια για την κάλυψη έργων κατασκευής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της στις ασφαλίσεις επαγγελματιών, ενώ σημαντική είναι η ανάπτυξη την οποία καταγράφει και στον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, όπου με νέα, σύγχρονα προγράμματα κερδίζει καθημερινά μερίδια αγοράς».

 

Προηγούμενο άρθροD.A.S. Hellas: Πρόβλεψη για μεγαλύτερες επιδόσεις το 2013
Επόμενο άρθροCarglass®: Συνεργασία με Aigaion Ασφαλιστική