ΑΧΑ Ασφαλιστική: Διακρίθηκε από την KPMG

295

Νικήτρια για 2η φορά αναδείχτηκε η AXA Ασφαλιστική, στο διαγωνισμό Best People Management Initiative Awards που διοργανώνει η εταιρεία KPMG, για 11η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. 
Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε στην κατηγορία «Διαχείριση της Απόδοσης, των Αποδοχών και Παροχών». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 16ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο «Art Nouveau HR». Το βραβείο παρέλαβε η κ. Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ δημιούργησε ένα εγχειρίδιο που εξηγεί και αναλύει τη στρατηγική επιλογή της Εταιρείας να επενδύσει στη δημιουργία ενός ολιστικού συστήματος Απόδοσης και Ανταμοιβής, διασφαλίζοντας τις αρχές της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της αναγνώρισης.
Με τα εργαλεία σύνδεσης Απόδοσης και Ανταμοιβής, για τα οποία βραβεύτηκε η ΑΧΑ, η Εταιρεία φροντίζει να προσεγγίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των ανθρώπων της και να ενεργοποιεί διαφορετικά συστήματα κινήτρων, ώστε να γίνει ο Προτιμώμενος Εργοδότης, που αποτελεί μέρος του στρατηγικού της πλάνου, της Φιλοδοξίας ΑΧΑ.

Προηγούμενο άρθροΝέος Κανονισμός Πωλήσεων από την ERGO: Τι κερδίζουν οι συνεργάτες
Επόμενο άρθροΣυνάντηση ΕΑΕΕ με Προβόπουλο