Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Κατάρτισης για Νέους Πραγματογνώμονες

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών σε συνεργασία με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων υλοποίησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία 4 μακροχρόνιας διάρκειας Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης και πιστοποίησης πραγματογνωμόνων του Κλάδου Αυτοκινήτων στα οποία συμμετείχαν στο σύνολο τους 100 εν ενεργεία πραγματογνώμονες.

Μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία που σημειώθηκε, το ΕΙΑΣ, στο πλαίσιο της παροχής εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων προς το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς για την αναβάθμιση του ασφαλιστικού επαγγέλματος σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων, αποφάσισε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει για πρώτη φόρα στα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα ένα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Κατάρτισης για Νέους Πραγματογνώμονες που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι νέοι στο επάγγελμα αυτό να αποκτήσουν την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική γνώση, στο συγκεκριμένο αντικείμενο με το περιεχόμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν και εφαρμόζονται στον κλάδο των αυτοκινήτων. Αυτό καθιστά το ρόλο του πραγματογνώμονα ιδιαίτερα σημαντικό και τους παρέχει μία πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμα τους.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 70 εκπαιδευτικών ωρών και θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες.  
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο, δύο απογεύματα την εβδομάδα από τις 17.00 – 20.15.  Η Α΄ενότητα αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο 15μερο του Φεβρουαρίου.  

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τη Δήλωση Ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2013.  Στους συμμετέχοντες θα σταλεί σχετική ενημέρωση με τις ημερομηνίες του προγράμματος το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας