Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: Συνάντηση Γραφείων της Διεύθυνσης Γιώργου Αναστασίου

 Την καθιερωμένη συνάντηση του μήνα-έτους πραγματοποίησε στις 12 Ιανουαρίου 2013, στα κεντρικά της γραφεία, στη Χάψα 1, στη συμπρωτεύουσα, η Διεύθυνση του κ. Γιώργου Αναστασίου, συγκεντρώνοντας όλη την παραγωγική της δύναμη από Καβάλα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων, Συντονιστές Ομάδων, συνεργάτες, γραμματείς, βρέθηκαν όλοι μαζί σε μια συνάντηση αναφοράς στα πεπραγμένα του 2012 και δέσμευσης για το απαιτητικό νέο έτος, κάτω από το κεντρικό μήνυμα “Πρωταγωνιστές και πάλι”.

Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του απολογισμού του προηγούμενου παραγωγικού έτους, κατά το οποίο επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι και αναδείχτηκε από τα πρώτα γραφεία στην επαρχία.

Ο κ. Γιώργος Αναστασίου εστίασε σε θέματα πωλήσεων, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη ακόμη υψηλότερων αποδόσεων και ποιοτικών χαρακτηριστικών, όπως η εκδοσιμότητα και η παραδοσιμότητα, που λαμβάνει υπόψη της η εταιρεία βάσει του Business Plan του 2013.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε η κοπή της πίτας. Κι επειδή …”Οίνος ευφραίνει καρδία”, δε θα μπορούσε να λείψει κι από την ημέρα αυτή, για να σφραγίσει με τη σειρά του το θετικό κλίμα και να προσθέσει χαμόγελα, δύναμη και υπομονή στο έργο όλων των συνεργατών.

Τα γραφεία της διεύθυνσης του κ. Γιώργου Αναστασίου εύχονται Καλή και Δημιουργική χρονιά, το 2013 ας είναι για όλους μας  η αρχή για νέες προοπτικές!

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας