Εταιρείες

Διαχείριση Αιτιάσεων με πιστοποίηση στην ΑΤΕ Ασφαλιστική

«Μιλήστε μας… ότι κι αν τύχει, διότι μαζί βρίσκουμε την καλύτερη λύση» είναι η φιλοσοφία της ΑΤΕ Ασφαλιστική για τη διαχείριση  αιτιάσεων.

Η ειδική λειτουργία που έχει θεσπίσει η ΑΤΕ Ασφαλιστική για την εξέταση θεμάτων παραπόνων-αιτιάσεων, η οποία εφαρμόζεται στην Εταιρεία ήδη από το 2011, τώρα είναι και πιστοποιημένη από την 30.01.2014 με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 για τη διασφάλιση Συστήματος Ποιότητας στη διαχείριση των αιτιάσεων. Η επιτυχής αξιολόγηση και πιστοποίηση, ήταν το επιστέγασμα πιστής εφαρμογής των υψηλών απαιτήσεων του διεθνούς προτύπου ΕΝ ISO9001:2008 στην καθημερινή λειτουργία της Διεύθυνσης Οργάνωσης & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού η οποία υποστηρίζει τη διαχείριση των αιτιάσεων. Φορέας πιστοποίησης είναι η εταιρεία ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (διάδοχος του ΕΛ.Ο.Τ.), με την πολύτιμη βοήθεια της QPLANA.E. καιτων εξειδικευμένων συμβούλων της.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, «η εξασφάλιση πιστοποίησης από την ΑΤΕ Ασφαλιστική για τη διαδικασία διαχείρισης αιτιάσεων που εφαρμόζεται, επιβεβαιώνει και στην πράξη την ουσιαστική και αντικειμενική διερεύνηση των αιτιάσεων που υποβάλλονται και την αποτελεσματική επίλυσή τους εντός των προβλεπόμενων από το ρυθμιστικό πλαίσιο προθεσμιών. Επίσης, διασφαλίζει ότι εξετάζονται από την Εταιρεία ισότιμα όλα τα θέματα, με γνώμονα την καλή πίστη στη σχέση της με τους ασφαλισμένους και το ευρύ κοινό. Πρόσωπο με πρόσωπο, αντιμετωπίζονται με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο τα παράπονα που αναφέρονται. Επεμβαίνοντας άμεσα με διορθωτικές ενέργειες, δεν χάνεται καμία ευκαιρία βελτίωσης και ελαχιστοποίησης των σημείων τριβής και παρέχεται από την Εταιρεία μία επιπλέον δυνατότητα φιλικής επίλυσης των πιθανών διαφορών με στόχο την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης».

Για τη στήριξη της λειτουργίας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας όλων των πιστοποιημένων μονάδων της εταιρείας, η Διοίκηση της ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει αναπτύξει και διατηρεί άριστη υποδομή, υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και άριστες συνεργασίες στον τομέα των πωλήσεων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία της ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.  «Για αυτό το λόγο», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου, «στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, τo παράπονο μπορεί να είναι κάτι θετικό: είναιπολύ σημαντικό να γνωστοποιούνται στην Εταιρεία, όσα έχει να αναφέρει κάθε συναλλασσόμενος, διότι η διαδικασία επίλυσης των θεμάτων οδηγεί σε διαρκή βελτίωσηστις υπηρεσίες της Εταιρείας, με στόχο την υψηλή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του καταναλωτικού κοινού και των ασφαλισμένων».  

Η υπηρεσία παραπόνων της ΑΤΕ Ασφαλιστική, είναι στη διάθεση του κοινού μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]και μέσω τηλεφώνου (από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 15:30) στον αριθμό 210 9379 768. 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας