Οικονομικά Μεγέθη

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Στα €79 εκατ. οι αποζημιώσεις για το 2015

Αποζημιώσεις που έφτασαν τα 79 εκατομμύρια Ευρώ κατέβαλλε σε δικαιούχους, η ΑΤΕ Ασφαλιστική για το έτος 2015.

Με αποζημιώσεις που αφορούσαν σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβεβαίωσε έμπρακτα προς τους ασφαλισμένους της, την εταιρική της δήλωση: «Κοντά σας ό,τι κι αν τύχει». Χαρακτηριστικό παράδειγμα που αποδεικνύει, τη δύναμη, το κύρος, τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και κατά το 2015, ήταν η καταβολή της μεγαλύτερης αποζημίωσης που έχει καταβληθεί ποτέ από Ασφαλιστική Εταιρεία συνεπεία ζημιάς από πλημμύρα, ύψους άνω των €3 εκατ. Η εν λόγω αποζημίωση επέτρεψε στην ασφαλισμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Κρήτη, να ανταπεξέλθει ενός ακραίου καταστροφικού γεγονότος και να συνεχίσει χωρίς συνέπειες τη λειτουργία της.

Στο ίδιο πλαίσιο και με σταθερό προσανατολισμό στις αξίες της, η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει καταβάλει τα τελευταία 5 χρόνια αποζημιώσεις που συνολικά ξεπερνούν τα 517 εκατομμύρια Ευρώ, δίνοντας το στίγμα μίας εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Σε σχετική του δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, τόνισε: «Με ανθρώπινο πρόσωπο και με άμεσες και ευέλικτες διαδικασίες, τα εξειδικευμένα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους στηρίζοντάς τους ακόμα και στις περιπτώσεις ακραίων καταστροφικών γεγονότων, τηρώντας τους όρους ασφάλισης. Παράλληλα, με στόχο την κάλυψη όλων των σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών, ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιό μας σε κάθε Κλάδο Ασφάλισης, με νέα ολοκληρωμένα προγράμματα που συνδυάζουν την πληρότητα των παροχών τους με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Τέλος, δίνοντας έμφαση στην ολοκληρωμένη υποστήριξη των Συνεργατών μας, εργαζόμαστε εντατικά διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε μέσω του Εταιρικού μας portal».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας