Εκπαίδευση

Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου: Διήμερο Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις Ευθύνης

Στις 14 και 15 Μαΐου θα διεξαχθεί, από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, σεμινάριο σχετικά με τις Ασφαλίσεις Ευθύνης, που αποτελούν έναν από τους αναπτυσσόμενους κλάδους ασφάλισης στην Κύπρο. Μάλιστα, μέσα στο πλαίσιο των νέων χρηματοοικονομικών δεδομένων, δημιουργείται η ανάγκη αγοράς προϊόντων ειδικά σε ασφαλίσεις Επαγγελματικής Ευθύνης και Ευθύνης Διοικητικών Συμβούλων και Αξιωματούχων. 

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, εισηγητής του οποίου θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Μιλτιάδου, θα εκπαιδευτούν σε όλες τις ασφαλίσεις ευθύνης, καθώς το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Εισαγωγή στην Ευθύνη, Αξιολόγηση Κινδύνων Ευθύνης, Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη, Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, Ασφάλιση Ευθύνης Προϊόντων, Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης, Ασφάλισης Ευθύνης Διοικητικών Συμβουλίων και Αξιωματούχων, Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης. 

Το δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα €80 +18% ΦΠΑ για τα μέλη του ΑΙΚ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 22761530 ή στο e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας