Η MetLife, Inc. επίσημος χορηγός του Θεάτρου Bolshoi

20

Επίσημος χορηγός ενός μεγάλου πολιτισμικού συμβόλου της Ρωσίας, του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Bolshoi, έγινε πρόσφατα η MetLife Inc. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη αμερικανική εταιρεία που γίνεται χορηγός του Θεάτρου.

Και οι δύο οργανισμοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία, στα οποία συμπεριλαμβάνεται όχι μόνον ένα υπερήφανο παρελθόν και μια μακρά παράδοση, που τους εξασφαλίζουν παγκόσμια αναγνώριση, αλλά και ένα εξίσου επιτυχημένο παρόν. 

Το Bolshoi διανύει ήδη τη 236η θεατρική σεζόν του και διακρίνεται για την προσήλωσή του στην ποιότητα σε όλους τους τομείς. Αυτό συμβαδίζει με το κύρος, την ισχύ, την ιστορία, αλλά και την έμφαση που δίνει, αντίστοιχα, και η ίδια η MetLife στην παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου. 

«Η δέσμευσή μας προς τη ρωσική αγορά είναι ακλόνητη», δήλωσε ο κ. William J. Toppeta, Πρόεδρος της MetLife International. «Διαθέτουμε όλα τα μέσα για τη δημιουργία της καλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στη Ρωσία και, μέσω αυτής της χορηγίας, στοχεύουμε να γίνουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό μέλος του κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού αυτής της σπουδαίας χώρας».  

Ο κ. Anatoliy Iksanov, CEO του Θεάτρου Bolshoi, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη MetLife, μια επιτυχημένη εταιρεία με εντυπωσιακή πορεία, ως επίσημο χορηγό μας. Αυτή η σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντική για το Bolshoi. Ανοίγουμε πάλι την ιστορική κεντρική σκηνή μας στο κοινό, μετά από μια μακρά περίοδο ανακαίνισης, και θα φιλοξενούμε παραστάσεις και στις δύο σκηνές. Η υποστήριξη της MetLife είναι ιδιαίτερα πολύτιμη αυτή τη στιγμή». 

Ο Πρόεδρος της MetLife Alico στη Ρωσία, κ. Alexander Zaretskiy, προσέθεσε: «Με τη νέα μας μητρική εταιρεία, το όνειρό μας, να γίνουμε χορηγοί ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, έγινε πραγματικότητα. Η χορηγία καταδεικνύει με σαφή τρόπο τις σοβαρές προθέσεις της MetLife, όσον αφορά στα μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά της σχέδια για τη Ρωσία. Είμαστε υπερήφανοι που προωθούμε την υψηλή τέχνη και είμαστε, επίσης, υπερήφανοι για το ρόλο της εταιρείας μας στην ανάπτυξη της ρωσικής ασφαλιστικής αγοράς. Αναβαθμίζουμε το επίπεδο γνώσης σχετικά με το θεσμό της ασφάλισης στη χώρα και βοηθούμε τους ασφαλισμένους μας να αποκτήσουν τις κατάλληλες λύσεις για την οικονομική προστασία των ιδίων και των οικογενειών τους».