Η Carglass® συμβάλλει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και του πελάτη

17
Του Δημήτρη Χατζηβασιλείου, Εμπορικού Δ/ντή.

Τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου μας, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέρη του, είναι απαραίτητο να φροντίζονται και να ελέγχονται προληπτικά. Η σημασία της ακεραιότητάς τους μπορεί να μη διαφαίνεται αρχικά, αλλά είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πως αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ασφάλειάς μας και το 30% της συνολικής αντοχής του αυτοκινήτου.

Η Carglass®, ως πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της επισκευής και αντικατάστασης του κρυστάλλου, με βάση την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της στον τομέα, αποτελεί τον κατάλληλο “σύμβουλο” όχι μόνο στο να επισημάνει και να ενημερώσει τον πελάτη σχετικά με τη σπουδαιότητα της καλής συντήρησης της κατάστασης των κρυστάλλων, αλλά παράλληλα και στο να εξασφαλίσει πως τηρούνται όλες οι προδιαγραφές, ώστε να ισχύουν όλα τα παραπάνω. 
Άλλωστε, η καλή κατάσταση και ποιότητα των κρυστάλλων διασφαλίζουν πως ο αερόσακος θα ανοίξει σωστά σε περίπτωση ατυχήματος και ότι θα συμβάλει στη διατήρηση της ακεραιότητας του οχήματος. Γι’ αυτό το λόγο, πέρα από τον έλεγχο που ο καθένας μπορεί να κάνει σε ένα κατάστημα της Carglass® από το εξειδικευμένο προσωπικό της δωρεάν, υπάρχουν τρόποι να ελέγχουμε οι ίδιοι τα κρύσταλλά μας για τυχόν ζημιές.

Πολύ βασικό είναι να ξέρουμε πως τα ραγίσματα στα τζάμια του αυτοκινήτου μας δεν εμφανίζονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Τις περισσότερες φορές έχει προηγηθεί κάποιο μικρότερο χτύπημα, που είτε δεν προσέχουμε λόγω μεγέθους είτε απλά το αγνοούμε θεωρώντας το ασήμαντο. Σε περίπτωση, όμως, που το κρύσταλλο δεχτεί κάποιο τράνταγμα από λακκούβα ή έστω μια ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας, μπορεί να ραγίσει και να χρειάζεται αντικατάσταση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να την αποφύγουμε, είναι να ελέγχουμε συχνά το παρμπρίζ για τυχόν μικρά χτυπήματα. Σε περίπτωση που εντοπίσουμε κάτι τέτοιο, μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι όντως είναι ζημιά, ξύνοντας την επιφάνειά της. Αν δημιουργηθεί αυλάκι, σημαίνει πως όντως το κρύσταλλο χρειάζεται επισκευή. 

Η επαναστατική μέθοδος επισκευής παρμπρίζ με τη ρητίνη HPX3, που εφαρμόζει η Carglass®,  επαναφέρει εγγυημένα το κρύσταλλο στην αρχική του κατάσταση, αποκτώντας την ίδια αντοχή που είχε πριν το “χτύπημα”. Για τα πλαϊνά και πίσω τζάμια, δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο, καθώς, αν χτυπηθούν, ραγίζουν και σπάνε σε θρύψαλα αμέσως για λόγους ασφαλείας και είναι αναπόφευκτη πλέον η αντικατάσταση.
Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας πρέπει τελικά να αντικατασταθούν, η Carglass® μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι αυτό θα γίνει με το σωστό τρόπο. 

Η τεχνογνωσία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που συμβάλλουν στο 100% εγγυημένο αποτέλεσμα και μεριμνούν για τη δική σας ασφάλεια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και διαθέτει πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008. Παράλληλα, πολύ σημαντικά σε αυτή τη διαδικασία είναι τα γνήσια κρύσταλλα ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) και υλικά που χρησιμοποιούνται σε όλο το δίκτυο της Carglass®. 
Με 16 εταιρικά καταστήματα, τα οποία διαθέτουν άψογους χώρους αναμονής και πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, οι πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών μπορούν αναμφισβήτητα να είναι σίγουροι για την ποιότητα της επισκευής και της αντικατάστασης, και συνεπώς, για την ταχεία και άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Επιπλέον, η Carglass®, θέλοντας να είναι δίπλα στον πελάτη για την επίλυση του προβλήματός του, παρέχει τηδυνατότητα εξυπηρέτησης και μέσω κινητών μονάδων στο χώρο που ο πελάτης επιθυμεί και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Η εταιρεία εγγυάται την ίδια ποιότητα εργασίας που προσφέρει και στα καταστήματα, χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να μετακινηθεί ή να βγει εκτός προγράμματος. Μόνο με ένα τηλέφωνο στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο, μπορεί να κλείσει ραντεβού είτε σε κατάστημα είτε με μια κινητή μονάδα και χάρη στην υπερσύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα της Carglass®, θα εξυπηρετηθεί, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, εντός 48 ωρών. Σε περίπτωση θραύσης οπίσθιων παρμπρίζ και πλαϊνών κρυστάλλων, η Carglass® προσφέρει δωρεάν την προσωρινή τοποθέτηση plexi glass για τις μετακινήσεις του πελάτη, μέχρι να είναι διαθέσιμο το κρύσταλλο για την αντικατάσταση. 
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες σε συνδυασμό με την εγγύηση εφ’ όρου ζωής, που η Carglass® δίνει για όλες τις εργασίες που πραγματοποιεί, και το πιστοποιητικό γνησιότητας των κρυστάλλων, που τοποθετούνται, είναι οι λόγοι για τους οποίους οι πελάτες της την επιβραβεύουν με σταθερά κορυφαία θέση στις έρευνες που διεξάγονται από ανεξάρτητο φορέα (GfK) για το Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (Net Promoter Score). 

Κατανοώντας, λοιπόν, τη σημασία των κρυστάλλων για την ασφάλεια των επιβατών, η Carglass® αποτελεί μια αξιόπιστη, άμεση και αποτελεσματική λύση στον τομέα της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων παντός τύπου. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να αισθάνεται πως πάντα υπάρχει κάποιος στη διάθεσή του, για να μεριμνήσει και να εξασφαλίσει όχι μόνο την ακεραιότητα των κρυστάλλων του αυτοκινήτου του, αλλά, πάνω απ’ όλα, την ασφάλεια του ίδιου, που είναι ακόμα πιο ουσιαστική.