Ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

679
Allianz Ταξίδι Μεξικό

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στο Μεξικό, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος που διακρίθηκαν για την παραγωγή τους το 2016, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται επάξια.

Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων, 12μηνης διάρκειας που αφορούσε σε προϊόντα Συσσώρευσης Κεφαλαίου, Συνταξιοδοτικές και Αποταμιευτικές Λύσεις καθώς και προγράμματα Προστασίας και Υγείας, κινητοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των συνεργατών του δικτύου Agency της εταιρείας.

Επτά ξεχωριστές ημέρες γεμάτες εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Allianz στη χώρα των Μάγια και των Αζτέκων. Παρθένα φύση, αρχαίοι πολιτισμοί και μία σύγχρονη κουλτούρα γεμάτη ρυθμό και μουσική συνθέτουν την υπέροχη αυτή χώρα των αντιθέσεων.

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, του Δικτύου Πωλήσεων με διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Allianz είχαν την ευκαιρία να μάθουν σύγχρονες τεχνικές cross και up selling, αξιοποιώντας τη δύναμη των social media και του segmentation του πελατολογίου τους. Μέσα από μία ωφέλιμη συζήτηση, αναδείχθηκαν νέες ιδέες τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα με στόχο να επιτύχουν στον επόμενο διαγωνισμό πωλήσεων που θα τους οδηγήσει σε έναν ακόμα προορισμό ζωής το 2018!

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «η επίτευξη υψηλών στόχων μέσα από τη συστηματική συμμετοχή των συνεργατών της Allianz σε διαγωνισμούς – κίνητρα εδραιώνει την κοινή εταιρική κουλτούρα της, ενισχύει το αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Allianz, με κοινές αξίες και στόχους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια επαγγελματική καταξίωση».