Σεμινάριο για τις ασφαλίσεις Νομικής Προστασίας από το ΕΙΑΣ

754
Νομική Προστασία

Το ΕΙΑΣ λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες αποφάσισε να υλοποιήσει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας, το οποίο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, 16:00 – 20:15.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι o κ. Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της Ασφαλιστικής Εταιρείας Νομικής Προστασίας D.A.S. Hellas.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες την εσωτερική λογική, χρησιμότητα και λειτουργία των καλύψεων της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας. Να αναδείξει το περιεχόμενο του κλάδου και να συμβάλει στη δημιουργία υγιούς περιβάλλοντος, εντοπίζοντας τις στρεβλώσεις στην αγορά και υποδεικνύοντας λύσεις αντιμετώπισης τους με τρόπο θεσμικό, άμεσο και αποτελεσματικό.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ιδιώτες, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, καταναλωτές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις καλύψεις του κλάδου Νομικής Προστασίας, καθώς και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής