Σεμινάριο από το ΕΙΑΣ για την είσπραξη οφειλών στην κρίση

14
είσπραξη οφειλών

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας 9 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, 09:00 – 17:00.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Ράνια Τσάβαλου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και τη σωστή εφαρμογή των τεχνικών του, οι συμμετέχοντες θα:

  • είναι σε θέση να  ακολουθήσουν μία βήμα προς βήμα διαδικασία είσπραξης οφειλών έτσι ώστε να αυξηθούν οι εισπράξεις από πελάτες που έχουν καθυστερήσει τις πληρωμές τους
  • έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθηση τους όταν χειρίζονται δύσκολους πελάτες
  • έχουν μάθει να διαχωρίζουν εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί βρώμικα κόλπα ή είναι πράγματι σε συναισθηματική φόρτιση
  • έχουν εργαστεί επάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές είσπραξης οφειλών και θα έχουν πάρει πρακτικά και εφαρμόσιμα εργαλεία (best practice collection techniques).

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στις τεχνικές είσπραξης οφειλών, έτσι ώστε να αυξηθούν οι εισπράξεις από πελάτες που έχουν καθυστερήσει τις πληρωμές τους, ιδιαίτερα και με το κλείσιμο του χρόνου. Η εκπαίδευση ενισχύει τις δεξιότητες είσπραξης οφειλών στην κατεύθυνση της διατήρησης  μιας σωστής και επαγγελματικής σχέσης με τον πελάτη.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε προϊσταμένους, υπαλλήλους, στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών οποιασδήποτε βαθμίδας των διαφόρων επιχειρήσεων, που ασχολούνται και σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με συναλλαγές πελατών και με τις εισπράξεις οφειλών (debt collectors), με στόχο να μειωθούν τα χρεωστικά υπόλοιπα από πελάτες που έχουν καθυστερήσει τις πληρωμές τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής