Πέρα από τα όρια της αντοχής… το ετήσιο συνέδριο του ΠΣΑΣ στις 11 Οκτωβρίου

236

Στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Πολεμικού  μουσείου, θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του ο ΠΣΑΣ.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του ΠΣΑΣ, «ο χώρος δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς συμβολίζει τη μεγάλη μάχη που δίνει ο κλάδος μας σε πολλά μέτωπα.
Παρά τις αλλεπάλληλες και μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας θα πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που διακρίνονται και στο πρόσωπό τους όλους τους διαμεσολαβητές που αγωνίζονται καθημερινά για να επιβιώσουν σε ένα προκλητικό περιβάλλον.
Οι φετινές βραβεύσεις θα έχουν μια σημαντική διαφορά καθώς θα βραβευτούν οι πρώτοι κάθε εταιρείας που θα συμμετάσχουν στον θεσμό και ανάμεσα τους θα προκύψουν οι κορυφαίοι σύμβουλοι της χώρας».

Στο συνέδριο αυτό του ΠΣΑΣ ομιλητής θα είναι ένας Θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος.

Όπως αναφέρει ο ΠΣΑΣ, πρόκειται για «έναν πρωταθλητή διεθνούς κύρους που έχει στην κατοχή του 160 παγκόσμια ρεκόρ.

Έναν άνθρωπο που απόδειξε ότι το πνεύμα μπορεί να υποχρεώσει το σώμα να ξεπεράσει κάθε γνωστό όριο.

Έχει χαρακτηριστεί «Τρέχων Θεός», «χρυσός Έλληνας», «σύγχρονος Φειδιππίδης», «ασταμάτητος», «κυρίαρχος του πόνου» και πολλά άλλα. Αλλά ο Γιάννης Κούρος παραμένει ένας απλός ευγενικός και σεμνός άνθρωπος που σε κερδίζει με ένα χαμόγελο.

Ένας ομιλητής που μπορεί να μας δείξει πού και πώς μπορούμε να βρούμε έμπνευση για και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις όσο μεγάλες και αν είναι».

Μετά το τέλος του συνεδρίου θα υπάρξει πλούσιος μπουφές και οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

«Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ!», επισημαίνει το ΔΣ του ΠΣΑΣ.

Το κόστος συμμετοχής είναι: 
Για Premium μέλος του ΠΣΑΣ: Δωρεάν είσοδος
Για μέλος του ΠΣΑΣ: 20 €
Για εγγραφή ως μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 40 €
Για εγγραφή ως Premium μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 50 €

Δηλώστε την συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ !

Πατήστε ΕΔΩ για εύκολη ψηφιακή πληρωμή