6 νέα προϊόντα κλάδου ζωής από την CNP Ζωής

Δημοσιεύτηκε σε Προϊόντα
22 December 2016

Έξι νέα προϊόντα του Κλάδου Ζωής, τα οποία εμπλουτίζουν σημαντικά το πλήθος αλλά και το εύρος των λύσεων που παρέχει, για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της, ανακοίνωσε η CNP Ζωής.

Τα νέα προϊόντα είναι τα εξής:

1. Πρόσκαιρη Ασφάλιση Θανάτου

2. Πρόσκαιρη Συμπληρωματική Ασφάλιση Θανάτου

3. Ασφάλιση Θανάτου από Ατύχημα

4. Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για οποιοδήποτε επάγγελμα από Ατύχημα ή Ασθένεια

5. Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής ή Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα

6. Ασφάλιση Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για οποιοδήποτε επάγγελμα από ατύχημα ή ασθένεια.

Έτσι, εκτός από τα ήδη προσφερόμενα προϊόντα Υγείας της Εταιρείας,Bonjour Health, Bonjour Choice, Bonjour Optimum και Bonjour Primary, τα οποία θα εξακολουθήσουν να προσφέρονται, παρέχεται πλέον η δυνατότητα χάρη στη σημαντική αναβάθμιση των μηχανογραφικών δυνατοτήτων της Εταιρείας, του  συνδυασμού προσφερομένων καλύψεων στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

«Η διάθεση των ανωτέρω νέων προϊόντων της Εταιρίας ισχυροποιεί το πλήθος των επιλογών των Ασφαλισμένων της και ενισχύει τις προσπάθειες των πωλήσεων, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά τα ποσοστά ικανοποίησης των  Συνεργατών της», επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας

Να σημειωθεί τέλος, ότι η CNP Ζωής, εργάζεται ήδη στη δημιουργία νέων προϊόντων, τα οποία θα ανακοινώσει στους Συνεργάτες της εντός του πρώτου τριμήνου του νέου έτους.

 

elite_insurance

 
 
 

minettas_slug

 

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.