Εκδηλώσεις ενημέρωσης συνεργατών των εταιρειών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε σε Εταιρείες
04 January 2017

Δέκα πολύ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Διοίκηση της ERGO σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, για την ενημέρωση των συνεργατών της ERGO Ζημιών, της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ERGO Ζωής, αναφορικά με τον σχεδιασμό και την πορεία του έργου της συνένωσης των τριών εταιρειών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, ο Γενικός Διευθυντής της ERGO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, και τα διευθυντικά στελέχη Στάθης Τσαούσης, Δημήτρης Σταϊκόπουλος, Στέφανος Στεφανίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπουτσάς και Στέλιος Βουγιουκλίδης, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη σημασία που έχει η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου της συνένωσης των τριών εταιριών και ανακοίνωσαν ουσιαστικά κίνητρα, εργαλεία ανάπτυξης και ευέλικτες διαδικασίες, που μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον των συνεργατών, υποστηρίζουν την καθημερινότητά τους και βελτιώνουν τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιρειών της ERGO Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: «Τα σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης, όπως ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, το σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας καθώς και η υψηλής ποιότητας υποστήριξη και φροντίδα που απολαμβάνουν οι πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχουν σημαντικά κίνητρα και δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία κερδοφόρας ανάπτυξης και την αύξηση των εισοδημάτων τους».

elite_insurance

 
 
 

minettas_slug

 

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.