Και επίσημα Διευθυντής Πωλήσεων της Generali ο κ. Άγγελος Μπεφών

Δημοσιεύτηκε σε Εταιρείες
04 January 2017

Τον νέο Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Άγγελο Μπεφών, υποδέχτηκε στην ομάδα της η  Generali.

Ο κ. Μπεφών, ο οποίος ανέλαβε από αρχές Ιανουαρίου τα νέα του καθήκοντα αποτελεί ένα καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, διαθέτοντας πάνω από 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing.

Ο κ. Μπεφών κατέχει δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου E.S.A.E. και του Πανεπιστημίου Οικονομικών και Νομικών επιστημών-  F.A.C.O. του Παρισιού. Ο ίδιος είναι επίσης απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος εκπαίδευσης ασφαλιστικών υπαλλήλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), εισηγητής στα σεμινάρια του Ε.Ι.Α.Σ.  και  μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών.

«Η ένταξη του κ. Μπεφών στη Διοικητική Ομάδα της Generali σηματοδοτεί την περαιτέρω ενδυνάμωσή της, συμβάλλοντας με την πλούσια εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του στη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας και θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον», δήλωσε ο κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali.

 

elite_insurance

 
 
 

minettas_slug

 

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.