Ο Δημήτρης Κωλέττης νέος Sales Manager της Group Μέριμνα Πρακτορειακής

Δημοσιεύτηκε σε Διαμεσολαβούντες
12 January 2017

Στο στελεχιακό δυναμικό της Group Μέριμνα Πρακτορειακή (θυγατρική του Ομίλου Groupama), εντάχθηκε ο κ. Δημήτρης Κωλέττης, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς. Ο κ. Κωλέττης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Sales Manager και θα έχει την ευθύνη των πωλήσεων όλων των δικτύων της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη νέων εργασιών.

O κ. Δημήτρης Κωλέττης έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η πολυετής εμπειρία του περιλαμβάνει τα αντικείμενα των Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Στελέχωσης, Marketing, Bank-Assurance, καθώς και Financial Planning. Πριν την ένταξή του στη Group Μέριμνα Πρακτορειακή, ο κ. Κωλέττης είχε διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες και συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και στο παρελθόν έχει διδάξει σε ξένα κολλέγια και πανεπιστήμια. Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στους στόχους των εταιρειών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε.

elite_insurance

 
 
 

minettas_slug

 

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.