18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατάρρευση Γέφυρας Βαλτιμόρης: από $2-$4 δισ. οι ασφαλισμένες ζημιές

Μεταξύ $2 - $4 δισ. εκτιμάται ότι θα κυμανθούν οι συνολικές ασφαλισμένες ζημιές από την πρόσκρουση πλοίου στη γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη. Ο οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS θεωρεί ότι οι ζημιές βρίσκονται εντός της ικανότητας απορρόφησης της ασφαλιστικής βιομηχανίας, αλλά θα προσθέσουν πίεση στη ναυτασφαλιστική αγορά, η οποία αντιμετωπίζει πιέσεις λόγω των επιθέσεων των ανταρτών Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα.

Απόψεις

Η αξίωση του ασφαλισμένου μετά την επέλευση της ασφαλιστικής υποκατάστασης

Όπως και σε προηγούμενες αναφορές έχει επισημανθεί, στην περίπτωση ασφάλισης προσώπων κατά ατυχημάτων χωρεί αυτοδίκαιη υποκατάσταση της ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία κατέβαλε την αποζημίωση, στα δικαιώματα του ασφαλισμένου κατά του υπαίτιου της ζημίας τρίτου προσώπου.

Α. Σακκάς: Στο MDRT έρχονται μόνο όσοι “αντέχουν” να πρωταγωνιστήσουν!

Ο κ. Αναστάσιος Σακκάς, MDRT full member, εξηγεί, στο άρθρο που ακολουθεί, τι κέρδισε από την επαφή του με τον διεθνή Οργανισμό και γιατί τον συστήνει ανεπιφύλακτα, τονίζοντας ότι στο MDRT έρχονται μόνο όσοι “αντέχουν” να πρωταγωνιστήσουν.

Προϊόντα

Οικονομικά Στοιχεία

CNP Assurances & CNP Cyprus: Στέρεες επιχειρηματικές επιδόσεις και επιτυχημένη ανάπτυξη σε Γαλλία και Κύπρο το 2023

Ο γαλλικός πολυεθνικός ασφαλιστικός κολοσσός CNP Assurances, μέτοχος κατά 100% του ηγετικού Ασφαλιστικού Ομίλου στην Κύπρο, CNP Cyprus, ανακοίνωσε τα ετήσια αποτελέσματά του για το 2023.

Εταιρείες - Διαμεσολαβούντες

Αρχική

ΕΑΕΕ: Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις οργανώνονται για την καταπολέμηση της ασφαλιστικής απάτης

Στο πλαίσιο του πλάνου δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης στην ελληνική αγορά και του Πρωτοκόλλου Αυτορρύθμισης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Μελών ΕΑΕΕ για την Πρόληψη & την Αντιμετώπιση της Ασφαλιστικής Απάτης, τα μέλη της ΕΑΕΕ υπέβαλαν στην ίδια ενημερωτικές εκθέσεις για τις δράσεις και τα μέτρα που εφαρμόζουν στον τομέα της καταπολέμησης της ασφαλιστικής απάτης.
Αρχική

Ν. Ζάχος: Απαραίτητη η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού για την ανάπτυξη της ασφαλιστικής δραστηριότητας

Το στοίχημα της αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού, χωρίς να επηρεαστεί οικονομικά η ανάπτυξη, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις Κεντρικές Τράπεζες. Η εκτίναξη του πληθωρισμού τα τελευταία 3 χρόνια έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις στον ασφαλιστικό κλάδο και ειδικά στις Γενικές Ασφαλίσεις.
Αρχική

Ι.Ο.ΑΣ.: Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοπoιηθεί στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του Σταθμού Μετρό "Σύνταγμα" το Σάββατο, 30  Μαρτίου 2024, από τις 11:00 έως τις 16:00.
Αρχική

Η Eurolife FFH τίμησε και φέτος το δίκτυο συνεργατών της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για το δίκτυο των συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Hotel Ermou. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας που κατάφεραν να διακριθούν για το έργο και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις κατά τη διάρκεια του 2023, ενώ η Eurolife FFH μοιράστηκε μαζί τους και έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.
Αρχική

ΕΑΕΕ: Αναπροσαρμογή ελαχίστων ορίων ασφάλισης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με την αναπροσαρμογή των ελαχίστων ορίων ασφάλισης επαγγελματικής ασφάλισης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Διεθνή

περισσότερα

    Εκπαίδευση

    περισσότερα
      ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική
      Αρχική

      Εγγραφείτε στο NewsLetter μας