Ασφαλιστική Βιομηχανία

Από την πληθώρα των προσώπων, εταιρειών και δεδομένων που συνθέτουν την Ασφαλιστική Βιομηχανία στην Ελλάδα, στην ενότητα αυτή θα βρείτε:

- Τις Ασφαλιστικές εταιρείες, με έδρα τους την Ελλάδα, ή δραστηριοποιούμενες ως Υποκαταστήματα.

- Τους Νόμους και τα Προεδρικά Διατάγματα που σχετίζονται και αφορούν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

- Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια που προσφέρονται για Διοικητικούς Υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών και Πρακτορείων, αλλά και για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

- Τα Στατιστικά Στοιχεία που αφορούν στην ασφαλιστική δραστηριότητα συνολικά αλλά και ανά κλάδο ασφάλισης, όπως αυτά συντάσσονται από το αρμόδιο τμήμα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Προσπάθειά μας είναι να ενημερώνεται τακτικά η ενότητα και να περιλαμβάνει τα πλέον πρόσφατα και επικαιροποιημένα δεδομένα.

Εάν είστε ασφαλιστικός Πράκτορας ή Μεσίτης και επιθυμείτε να συνεισφέρετε με τις απόψεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Συντάκτες του περιοδικού "Ασφαλιστική Αγορά".

elite_insurance

 
 
 

minettas_slug

 

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.