Εταιρικό Προφίλ

H Εταιρεία «Δ. Ρουχωτάς & Σία Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων (αρχικά ως ατομική επιχείρηση) από το 1977, με εξειδίκευση σε θέματα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και κύριο άξονα δραστηριότητας το περιοδικό «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ».

Το 1992 –και ανελλιπώς μέχρι σήμερα– η Εταιρεία ξεκινά την πρωτοποριακή και μοναδική για την ελληνική ασφαλιστική αγορά ετήσια έκδοση:  «ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΑΡΙΘΜΟΙ  της Ασφαλιστικής & Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας».

Την ίδια χρονιά (1992) και για δύο χρόνια, παράλληλα με την «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ», εκδίδεται το περιοδικό «GALLOP», με αντικείμενο την Ιππασία.

Το 1994, ιδρύθηκε το βιβλιοπωλείο-εκδοτικός οίκος «FINANCIAL FORUM».

Το 1995, ξεκίνησε η έκδοση  «ΜΕΣΙΤΕΣ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», αρχικά της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια της Αθήνας.

Το 1999, κυκλοφόρησε μία ακόμα ετήσια έκδοση, υπό τον τίτλο «ΑΓΟΡΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ».

Από το 1980, υπό την αιγίδα του περιοδικού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ», διοργανώθηκαν πολλές ημερίδες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία της Κύπρου, σε πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, με αντικείμενο την Ασφάλιση, ως υπηρεσία και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Παράλληλα, από το 1990 εκδίδονται –κυρίως ως ένθετα, στην «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ»–πληθώρα αυτόνομων εκδόσεων, με επίκαιρα και διαχρονικά θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά, οι οποίες προσφέρθηκαν δωρεάν στους αναγνώστες του περιοδικού (βλ. Ειδικές Εκδόσεις).

 
 
 

minettas_slug

Social Icons

Οροι Χρησης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.

Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.