Η Gras Savoye Willis Hellas γίνεται Willis Towers Watson

9
Κων/νος Μαυρόπουλος Willis Towers Watson

H Gras Savoye Willis Hellas εντάχθηκε και θα λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα και με το διεθνές σήμα της Willis Towers Watson.

Σε επιστολή προς τους πελάτες του ο Αντιπρόεδρος ΔΣ και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Σ. Μαυρόπουλος, αναφέρει σχετικά:

«Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του μεσιτικού οίκου Gras Savoye στις αρχές του 2016, η Gras Savoye Willis Hellas ανήκει πια στην οικογένεια των Willis Towers Watson, ενός εκ των μεγαλυτέρων Μεσιτικών Οίκων παγκοσμίως, που μας δίνει πλέον τη δυνατότητα κάτω από το καινούριο αυτό σχήμα να παρέχουμε ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες μας.

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εκπροσωπούμε το όνομα Willis Towers Watson στην Ελλάδα και πραγματικά πιστεύουμε ότι το νέο αυτό σχήμα αντανακλά τα φιλόδοξα σχέδια του Μεσιτικού μας Οίκου για την Ελλάδα όπως και παγκοσμίως με περισσότερους από 39.000 συναδέλφους σε περισσότερες από 120 χώρες.

Το μόνο που αλλάζει είναι η επωνυμία μας. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που απολάμβαναν έως σήμερα οι πελάτες μας θα συνεχίσει αμετάβλητο –γεγονός στο οποίο συμβάλλει τόσο η μακρόχρονη εμπειρία όσο και τεχνογνωσία των Willis Towers Watson.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας κάτω από το καινούριο διεθνές όνομα των Willis Towers Watson».