Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο από τον ΣΥΑΕ

784
άγχος βιωματικό εργαστήρι ΣΥΑΕ

Ο Σ.Υ.Α.Ε.  βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση που είχαν τα εργαστήρια ενηλίκων που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του, να συμμετέχουν δωρεάν και φέτος σε βιωματικό εργαστήριο ενηλίκων με θέμα: «Τα σημάδια της «τοξικότητας» στη ζωή μας & πώς μπορούμε να τα απομακρύνουμε».

«Η “τοξικότητα” στις μέρες μας  κρύβεται δυστυχώς σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής μας. Μέσα από το εργαστήρι μας θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε τον εαυτό μας και να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την τοξικότητα που βιώνουμε, ώστε να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε και να αισθανθούμε καλύτερα», επισημαίνει σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΑΕ.

To εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία του ΣΥΑΕ, Βησσαρίωνος 9 & Σίνα  στον 4ο όροφο, στην αίθουσα της ΟΤΟΕ, και θα έχει διάρκεια δύο ώρες (από τις 18:00 έως τις 20:00).

Το εργαστήρι συντονίζει η ψυχοθεραπεύτρια κ. Έρη Μπασιούκα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο e-mail του Συλλόγου  syae@oase.gr όπου  θα  αναγράφονται  το  ονοματεπώνυμο,  η εταιρεία, η διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail.

Δηλώσεις  συμμετοχής  θα  γίνονται  δεκτές  μέχρι 26/6/2017

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.