Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων ο κ. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

421

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας και τέως Πρόεδρος της ΠΟΑΠ, κ. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, είναι μεταξύ των υποψηφίων  Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος, που κατέρχεται στις εκλογές με το συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς» του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, έχει πλούσια θητεία τόσο στα ασφαλιστικά όσο και στα δημοτικά δρώμενα. Εκτός από Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων από το 2007 έως το 2010, έχει διατελέσει Διαμερισματικός Σύμβουλος του 4ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων τις περιόδους 1990-1998 και 2002-2010, ενώ υπήρξε επίσης και Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2002 έως το 2010.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε το 1954 στην περιοχή του Κολωνού, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

Ασχολείται επαγγελματικά με τις πωλήσεις ασφαλειών από το 1978 και από το 1982 έχει ιδιόκτητο γραφείο στον Κολωνό. Έχει βραβευτεί κατ’ επανάληψη σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις επαγγελματικές του επιτυχίες.

Από μικρό παιδί συμμετείχε στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και από το 1970 υπήρξε στέλεχος των κατασκηνώσεων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Διοίκησε δε διάφορες κατασκηνώσεις του Υπουργείου Υγείας του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Δήμου Αθηναίων.

Για την ανιδιοτελή προσφορά του στα παιδιά βραβεύτηκε το 1979 από την Ελληνική Παροικία Μασσαλίας. Σύνθημά του είναι: «Προσφέροντας στο παιδί, προσφέρουμε στη συνέχιση της ζωής».

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροH AXA στηρίζει τις start-up εταιρείες
Επόμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις €100 εκατ. στον κλάδο υγείας το 2013