Εταιρείες

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 40 χρόνια Ασφαλής Δύναμη!

Με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα γιορτάζει η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ το δημιουργικό έργο της που ξεκίνησε 40 χρόνια πριν.

Ο εορτασμός άρχισε από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, πατρίδα Ευεργετών της Ελλάδας, τα Ιωάννινα την ημέρα απελευθέρωσης της πόλης στις 21/02/2013, όπου 130 ασφαλιστές της περιοχής, ευχήθηκαν συνέχιση της επιτυχίας!

Στις 22/02/2013, οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στη Λάρισα, με 230 παρόντες ασφαλιστές της Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο εκδότης και δημοσιογράφος, κ. Δημήτριος Ρουχωτάς.

Στην Πάτρα στις 11/03/2013, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση με 150 ασφαλιστές από τη Δυτική Ελλάδα.

Οι 200 και πλέον ασφαλιστές της Πελοποννήσου γιόρτασαν στις 12/03/2013 στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το ιστορικό Ναύπλιο! Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, 25 Κύπριοι συνεργάτες της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ, με επικεφαλής τον  κ. Νάκη Αντωνίου, Γενικό  Διευθυντή ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ Κύπρου, και ο εκδότης και δημοσιογράφος, κ. Ευάγγελος Γ. Σπύρου.

Παρόντα σε όλες τις εκδηλώσεις, τα ηγετικά στελέχη της Εταιρείας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αναστάσιο Κασκαρέλη.
Σε όλες τις εκδηλώσεις ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή, έδειχναν ότι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες, ήταν ευχαριστημένοι από τη στρατηγική και τις επιλογές ανάπτυξης της Εταιρείας.

Όλα τα στελέχη στις ομιλίες τους ανέλυσαν ο καθένας στον τομέα του, εκείνα τα διαθέσιμα στοιχεία, που ανέδειξαν την εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ανάμεσα στις πρώτες του κλάδου, στη διαδρομή των 40 χρόνων και που σήμερα θεωρείται, ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗ, για συνεργάτες και πελάτες.

«Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ είναι εδώ, μία Ασφαλής Δύναμη που το δείχνει με αριθμούς και με ανθρώπους», τόνισε ο κ.Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής. «…Βασική στρατηγική μας είναι ο ασφαλιστής και έχουμε στη διάθεσή του ένα πλέγμα αξιών, φιλίας, εκτίμησης και μεγάλα αποθέματα σεβασμού για αυτόν που είναι κινητήρια δύναμή μας. Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα, ενισχύσαμε το ενεργητικό μας, την κερδοφορία μας, βραβευτήκαμε ως True Leader ανάμεσα σε πολλές εταιρείες και συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε ως μία Ελληνική Ασφαλής Δύναμη στον ασφαλιστικό χώρο», συνέχισε ο κ. Παύλος Κασκαρέλης.

Ο Οικονομικός Διευθυντής, κ. Λουκάς Κορομπίλης, ανέφερε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία:  «Έχουμε 38 εκατομμύρια ευρώ ίδια κεφάλαια, ενεργητικό 250 εκατομμύρια ευρώ παρά την μείωση PSI με 14 εκατομμύρια ευρώ, κέρδη 7 εκατομμύρια ευρώ, αποθέματα 165 εκατομμύρια ευρώ, παραγωγή 122 εκατομμύρια ευρώ και καταβάλλαμε 60 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις».

Νοσταλγικές ήταν οι αναφορές της Διευθύντριας Κλάδου Αυτοκινήτων, κας Τζένης Αναγνωστάκη, για το πρώτο ξεκίνημα της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ.

Ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, διαβεβαίωσε τους πάντες ότι η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ θα συνεχίσει πιστή στις ανθρώπινες αξίες και ιδεολογίες Ελληνικής Εταιρείας, που σέβεται και τιμά πάνω από όλα τον άνθρωπο, πελάτη και συνεργάτη:  «Επί 40 χρόνια λέμε πάντα την αλήθεια, έχουμε στόχους και οράματα που ανταμείβουν αυτούς που μας εμπιστεύονται και έτσι θα συνεχίσουμε!».

Ο εορτασμός για τα 40 χρόνια της Εταιρείας, θα ολοκληρωθεί με αντίστοιχες εκδηλώσεις, στη Θεσσαλονίκη,  Αθήνα  και Κρήτη.

 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας